Thursday, May 30, 2013

weeding di Johor Bharu

hye guys :D
lama rasa tak update blog, seminggu lebih laa kan. agak busy sebenarnya. busy ke? agak laa :p minggu lepas dah busy untuk preparation nak interview kan. selasa dah gerak pergi KL, rabu interview. habiskan masa sehari dengan shopping. penat gila, malam tu tak on9. khamis sempat laa on9 kejap. jumaat dah pergi pontian. penat amik gambar semua, balik dah penat. sabtu ahad dah dekat JB. isnin, selasa dan rabu kat rumah tapi malas nak update. hah, nampak tak flow untuk minggu lepas :p

minggu lepas pergi weeding dekat JB. cousin ayah kahwin. aku bukan sibuk menolong k. aku sibuk membaca novel dan menangkap gambar :3

 *my adik adik yang best! i love u*


 *me, yang kononnya baca novel


pengantin baru. wuu~
selamat pengantin baru ^_^

DI BALIK TABIR~~~~~

 nampak tak keseronokan disitu :p


 ayah saya yang rajin 

the karaoke's girls. haha 

so, aku just snap gambar. have a fun. layan semua orang. makan, ketawa, baca novel, tangkap gambar. that's all. thank you :D

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)