Friday, May 17, 2013

single?

hye guys! Assalamualaikum :)

so, alhamdulilah. still keep asking pasal interview yang aku dapat tu. nervous? excited dan aku doa biarlah cepat interview tu. happy sebab nak ke KL pon ya jugak. dapat shopping! haha. maybe laa. i love shopping. haha :D

but, ada something yang agak menganggu actually. menganggu ke? not really. :) why, why and why? kenapa ramai sangat yang tanya pasal 'si dia'. means pasal kekasih? okay, agak skema disitu. :/ kenapa? lepaas balik matrik memang kena ada someone special ke? haha :D nope! i don't think so. nak bebas, free. macam burung yang sedang berterbangan. agak hyperbola di situ -.-



so, dengan ini diumumkan bahawa saya single but not available. why? saya kini milik mutlak kedua ibubapa saya dan milik Allah. tolong laa percaya. please! jangan laa cakap aku tipu, saja nak kalis. ini serius k. yang bersayang sayang, i love u tu semua hanya gurauan semata mata. jangan tanya lagi dan mohon pengertian. takde komitmen dan malas. tunggu aku sambung ijazah nanti. :p sekian~~

1 comment:

ehem !
cuba try comment sikit :)