Wednesday, May 8, 2013

SEGMEN; DOODLE MUSLIMAH BY RIEN ROSE



Assalamualaikum! salam sejahtera guys! :')

tiba tiba hari nie macam nak join SEGMEN : DOODLE MUSLIMAH BY RIEN ROSE. tadi laa, masa tengah on9 kan, stalker stalker orang ternampak laa segmen nie. tiba tiba jantung berdegup kencang, hati terpaut nak join. haha



hah, comel kan. sangat comel dan i terpikat. awww~~ so ape lagi guys, taknak join ke? jom laa join. hehe
oleh itu, saya tag awak yang comel nie dan awak yang cun nie :) untuk pengetahuan awak dan awak, saya main tag jerk orang nie. tertarik nak baca blog diorang. yeayyy!

harap lah terpilih :p

p/s : pssst, nak baju warna orange dan tudung warna kelabu please dan nickname tieka  :p




4 comments:

  1. hye . da singgah balik :) and already following u ^^

    ReplyDelete
  2. Hai.. thanks sebab join.. segmen dh tamat.. insyaallah.. nanti rien bagi di facebook ye.. :)

    ReplyDelete
  3. Hai..sila inbox fanpage rien untuk ambil doodle ni ye.. bagi sekali nickname yg dalam kontes ni.. terima kasih..

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)