Wednesday, May 1, 2013

matrik susah sangat ke?

Assalamualaikum. fuuhhh~ dah lama gila tak update blog. lama dan sangat sangat lama. busy sangat dekat matrik tu. so now, in shaa Allah, i can always update my blog. yeayyy!

cerita terbaru? ehem.. dengan ini, sekali lagi saya mengisytiharkan bahawa diri saya ketika ini adalah seorang penganggur terhormat di Malaysia. Alhamdulilah, berkat doa and support semua orang, aku berjaya menamatkan pengajian dekat Kolej Matrikulasi Johor. ohh yeahh :D



sebelum masuk KMJ tu, berbelah bagi wooo. Al-maklum laa, orang dok kata matrik nie susah. bukan sorang dua laa yang cakap, sangat ramai. BUT aku rasa, life dekat matrik nie tak laa 'ngeri' macam yang orang semua cakap. cakap senang kena tendang laa, senang kena buang laa, peraturan ketat laa. tak laa macam tu. ingat senang ke diorang nak tendang2 orang nie. masa batch aku pon 2012/2013, berapa orang jerk. TAPI kan, diorang takde laa tendang sampai korang lost takde hala tuju terus, diorang still bagi jalan korang nak sambung study dekat mana, so, takde laa korang rasa macam terkapai-kapai kelemasan kan? hehehe..

untuk adik-adik yang nak masuk matrik *poyo sikit*, jom laa! hehe.. akak dah habis da.. *berlagak* NIAT yang penting, belajar kat mana-mana pon sama jerk. kalau sambung study takde niat, susah jugak kan. hehe..

u know what? ramai gila tanya aku dah dapat pakwe belum kat sana. amboiii, macam nak cari calon menantu untuk parents aku pulak kan. haha! no comment untuk tu :p

that's all for tonight. any question? comment jerk. hehe. take care, thanks for reading and goodluck guys ^^

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)