Tuesday, May 7, 2013

matrik best!

Assalamualaikum :)

tiba tiba hari nie rasa macam nak menaip laa pulak, mood nie kan biasa lah, datang tanpa diundang. macam nak cerita pasal matrik pulak. hehe  :)

life dekat matrik memang pack. serius! tapi jadual yang pack tu laa yang buat aku rindu gila life dekat matrik, dengan roomate yang best, kawan praktikum yang awesome, pensyarah yang sporting. yeayy! :D



kelas memang tersangat pack kan, macam aku as student biology, kelas start pukul 8 a.m. sampai pukul 4 p.m. masa semester 1 dulu sampai pukul 5 p.m tau. belum lagi kadang kadang ada kuliah ganti yang start pukul 8 p.m tau. discussion group lagi. kadang kadang pukul 11 p.m baru balik bilik. assignment yang berlambak kena hantar, tutorial lagi. serius, kerja banyak lagi. homesick lagi. sobs sobs :'(

tapi benda tu semua lah yang aku rindu sekarang. rindu sangat sangat. tak pandai bersyukur pulak rasanya. haha :D time dekat matrik dulu nak balik rumah, time dekat rumah nak belajar dekat matrik pulak. but, it's awesome k. sangat sangat awesome. and i miss all that. :(

ada jugak yang cakap untung laa budak matrik habis awal. wei, rasa setimpal kot. takkan nak belajar 2 or 3 tahun dengan jadual pack macam tu. kesian laa badan nie, otak yang berfikir nie. haha

so, untuk adik adik yang nak masuk matrik, akak sokong adik adik. haha *macam poyo pulak* takde laa senang senang matrik nak tendang orang. masa batch 2012/2013 dulu berapa orang jerk. macam dalam post yang lepas laa, matrik tendang takde laa biar kan korang terkapai kapai. huhu anyway, wish all the best, yeahh :D

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)