Sunday, May 12, 2013

i miss 'him'

Assalamualaikum u olls :p

ramai dah yang menegur aku sebab rajin update blog sekarang. ehem~ well, as yang korang dah tahu, saya bukanlah wanita berkerjaya, bukanlah wanita yang sedang terikat dengan kontrak pelajaran dan saya bukanlah wanita yang sangat malas untuk mengupdate blog. so, masa dah ada kan? it's better untuk aku update blog nie, da lama jugak tak menaip. masa dekat matrik dulu berapa entry jerk yang aku sempat buat. sobs sobs :'(

during i'm typing this entry, u olls kena tahu that i'm really miss gila dekat 'dia'. wuuu~ siapakah 'dia'? arwah maybe :/ harap 'dia' tenang dekat sana, in shaa Allah :) the person who can always make me smile, gentle, caring and i always know that he always love me maybe. i'm sory sebab takde masa nak melawat masa 'dia' terlantar dekat hospital dulu. but, saya dah suruh akak Nurul a.k.a. akak arep untuk tengok awak dulu kan :') akak Nurul cakap your condition is too bad actually, doctor just suruh banyakkan doa jerk. do u know my feelings on that time?

seriusly, i'm speechless :/ sangat terkedu bila dapat tahu yang awak terlantar dekat hospital masa tu. entah, tiba-tiba masa tu macam nak text awak tapi terkejut bila your mom yang balas. your mom cakap awak takde. you know what? saya ingat awak nak kenakan saya. :p then, saya just layankan jerk. your mom cakap doakan awak. okay, something was happen and i don't know. bila saya tanya kenapa, your mom tanya saya budak mana, tak tahu ke apa jadi. okay, sedih tak tahu pape. rasa dulu okay jerk kita chatting siap ada texting lagi kan even jarang. rasa macam diri tak guna bila tak tahu pape pasal awak. sobs sobs :'(

your mom cakap awak terlibat dengan excident. seriusly? tak percaya, sedih, macam nak menangis semua ada. bila saya tanya pasal keadaan awak. your mom explain dan sangat explain. mak awak cakap selama nie mak awak off handphone awak, tapi hari nie tergerak nak on then nak cerita dekat saya. hmm. makcik, saya your ex menantu :p see, nampak tak. haha but sedih dengar keadaan awak. then, masa on9, kawan kawan awak suruh saya kuatkan semangat. cakap senang kan. even kita takde pape masa tu, saya tetap sedih. saya kawan yang baik kan :')

saya selalu message mak awak, tanya pasal awak semua. akak Nurul pulak cakap nak pergi tengok awak dan saya dekat matrik tu menanti berita daripada mereka mereka semua. yeayy! :D i wish something yang sangat sangat awesome will happen. then, bila saya tanya kak Nurul, dia cakap sepanjang dekat sana dia asyik menangis jerk tengok awak. okay, dah buat keputusan! saya mesti tengok awak sabtu tu. Wajib! JB jerk pon kan. tangkak ke JB, it's okay laa. but, roomate semua suruh focus dekat exam dulu. but, macam mana nak focus? risau sangat. nama awak selalu dalam doa saya. :') saya nak awak sihat macam dulu, nak mintak maaf atas semuanya and bla bla bla. maybe we can together again. ehem :p

malam tu, rasa macam sangat tak tenang k. dah nak exam chemistry. PSPM 1 k, penentu rasanya. dapat panggilan dari kawan awak. hmm what's is going on? hope awak sedar. but, something unexpected was happen. awak dah pergi. tak menangis? tipu laa kan. pergi tanya my roomate laa. haha :D masa exam siap ada yang tegur kata mata bengkak. :/ tapi Allah lebih sayangkan awak. saya baru nak pergi melawat awak k. on call laa dengan kak Nurul, kak Nurul suruh banyakkan bersabar and berdoa. dia kata better untuk awak pergi. kalau awak ada pon, maybe awak akan lumpuh, i means hidup awak lagi menderita. takpe laa kan, Allah lagi sayang awak :)

malam tu tak study pon, tertidur atas katil Nad :p tapi saya mimpi awak. awak senyum kat saya :') roomate cakap apa entah. lupa dah. saya doakan awak tenang kat sana. awak jangan risau. tiap kali lepas solat, saya tak lupa nak sedekahkan Al-Fatihah untuk awak, saya dah halalkan semuanya. thanks 4 everything, thanks sebab sangat sangat laa penyabar and saya still simpan barang yang awak bagi. last but not least, thanks 4 always love me.


p/s : sory for the manglish :p

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)