Saturday, August 11, 2012

balik rumah ! :D

Assalamualaikum, salam 1 Malaysia dan salam dua blogger :p
awas ! ketika penulis menaip entry ini, lagu raya sedang berkumandang ~

ketika dan saat ini, takde yang lebih membahagiakan selain dapat bersama family tercinta.. ewahh ! setelah seminggu anaknda mu berada di medan peperangan (exam), kini .. anaknda balik bonda .. weee ~ chop ! jangan tanya pasal exam .. lupakan untuk seketika..



hari khamis masa habis exam, malam tu dah rasa macam malam raya dah .. KMJ punya meriah memang tahap apa ntah .. tak dilupakan kaum adam yang bermain rugbi, turut serta yang berjogging di malam hari dan terus makan di cafe ladies .. ceh2 ! ladies laa sangat.. lepas jogging, makan .. bagus laa tu, conform berat badan korang turun and badan korang akan maintain .. *okay tipu*

kaum hawa blok aku ? amboi2 ! yang tampal selamat hari raya dekat pintu lain, yang pasang lagu raya macam nak satu blok dengar lain .. yang nyanyi2, yang kemas bilik siap basuh langsir, mop segala bagai ..fuhh ! meriah laa .. aku ? aku 'prank' roomate aku .. haha ! :D *ketawa kejam* dia siap nangis2 kot .. hehe .. dah2, nanti time birthday aku, aku pulak kena .. parah kan ?

sekarang dah ada dekat rumah .. weee ~ Selamat Hari Raya semua ! haha :D awal kan budak matrik cuti ? 10 sampai 26 tu .. pewit ! bersyukur gila .. makin bersyukur bila lecturer semua bagi kerja dengan assigment and kena hantar time raya .. Alhamdulilah .. saya memang nak ada kerja madam .. thanks a lot .. fuhh ! dah laa, nak layan twilight sampai sahur .. out !!


1 comment:

  1. http://ernaziana.blogspot.com/2012/09/segmen-review-blog-by-superkitty.html jalan2 nak ajak join segmen :)

    join kalo sudi :)

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)