Sunday, July 8, 2012

yeay ! mak datang

Assalamualaikum :)

hari Ahad yang tenang dan menjadi semakin tenang apabila dapat bersama dengan family tercinta.. aww ~ semalam time ada program A for chemistry, dapat text  daripada bonda tersayang.. fuhh, maju dah mak sekarang, nak message bagai .. habis program tu, aku miscall jerk, then mak tepon balik .. okay ! sayang mak .. save credit .. :D

pejam celik pejam celik, boleh tahan lama jugak laa aku kat matrik nie kan .. rasa dah sebati dah dengan life yang takde tv, jarang bukak facebook, jarang update blog, study, tak outing, kuliah ganti, balik lambat, assignment banyak, jauh daripada family dan lain-lain .. dengan outing berbaju kurung, anda akan kelihatan sangat ayu ye.. makin selesa dengan pakaian begini nampaknya, alhamdulilah :)



2 weeks lagi nak balik, count down ~~ lepas tu ada exam sebelum raya.. memang otak akan boom nampaknya .. serius ! actually, life dengan matrik takde laa susah mana .. main set jerk .. mungkin jadual yang sangat pack untuk student science macam aku yang membuatkan orang tak tahan .. alaa, setakat tidur pukul 1 bangun pukul 4 .. perkara biasa .. :p kejap lagi mak nak hantar balik da :( tak puas nak lepaskan rindu lagi .. takpe, 2 weeks more ~

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)