Sunday, July 29, 2012

exam week -.-

sedang orang lain sibuk menelaah pelajaran, tak kurang juga yang tidur dan membasuh baju .. aku kini berada di dalam bilik keseorangan .. sobs sobs ! :'( roomate yang lain sibuk study, aku masih lagi giat mengupdate blog kerana rindu tahap gaban dekat blog nie .. aku juga sibuk on9 facebook sambil menahan kelaparan .. ohh ! cepat lah pukul 7.20 p.m ..

sambil memikirkan apa yang nak makan untuk buka nanti, sambil tu juga aku dengar lagu-lagu raya .. ya Allah, bila nak balik rumah nie .. nak raya ! lagu lagu raya nie mengingatkan aku dekat family tercinta ..apa khabar laa family dekat sana ... sobs :( cepat lah 10 haribulan, aku dah count down nak balik dah nie .. rasa malas nak fikir exam .. fuhh ~ jelas terserlah tahap kemalasan aku .. -.- entah bila nak berubah ..

alhamdulilah, setakat nie semua subjek boleh bawak include 'mathematics' atau nama sebenarnya additional mathematics .. start belajar functions laa.. ayoyo ! tapi kuliah time puasa nie agak2 mengantuk sikit, masa-masa terluang dalam dewan kuliah banyak digunakan untuk bercerita.. biasa aku makan time tu ..takpe, berapa minggu jerk lagi nak raya .. ehh ! tak sabar gila nak balik rumah, nak tolong mak buat kuih raya, nak tolong mak kemas2 rumah .. okay ! aku sangat rajin.. sekian ~~~



ehh, lupa nak ucap .. selamat berpuasa ! :p

out ! ''nak study'' :p
wish me luck for exam 7 sampai 9 august nie ! yeayy ! --'

Sunday, July 8, 2012

yeay ! mak datang

Assalamualaikum :)

hari Ahad yang tenang dan menjadi semakin tenang apabila dapat bersama dengan family tercinta.. aww ~ semalam time ada program A for chemistry, dapat text  daripada bonda tersayang.. fuhh, maju dah mak sekarang, nak message bagai .. habis program tu, aku miscall jerk, then mak tepon balik .. okay ! sayang mak .. save credit .. :D

pejam celik pejam celik, boleh tahan lama jugak laa aku kat matrik nie kan .. rasa dah sebati dah dengan life yang takde tv, jarang bukak facebook, jarang update blog, study, tak outing, kuliah ganti, balik lambat, assignment banyak, jauh daripada family dan lain-lain .. dengan outing berbaju kurung, anda akan kelihatan sangat ayu ye.. makin selesa dengan pakaian begini nampaknya, alhamdulilah :)



2 weeks lagi nak balik, count down ~~ lepas tu ada exam sebelum raya.. memang otak akan boom nampaknya .. serius ! actually, life dengan matrik takde laa susah mana .. main set jerk .. mungkin jadual yang sangat pack untuk student science macam aku yang membuatkan orang tak tahan .. alaa, setakat tidur pukul 1 bangun pukul 4 .. perkara biasa .. :p kejap lagi mak nak hantar balik da :( tak puas nak lepaskan rindu lagi .. takpe, 2 weeks more ~