Friday, June 8, 2012

KMJ life ~

Assalamualaikum .. wahh, lama dah tak update blog ! miss you blog !! finally, even ada sikit jerk masa dalam makmal computer nie, aku tetap nak update blog .. why ? sebab aku tak boleh bukak facebook :( sobs :'( kenapa laman web facebook disekat di KMJ? sobs :'(

2 minggu lebih kurang tak update .. first week ? serius, penat tahap cipan gila dekat KMJ nie .. minggu orientasi laa katakan ..kitaorang kena urus dengan abang and akak2 senior .. sporting habis lah diorang ! dah pukul 5 kena ada dekat msjid .. could you imagine pukul berapa aku nak bangun .. setelah discuss dengan roomate, kitaorang sepakat bangun pukul 3.. sebab ? malas nak beratur time dekat toilet .. haha :D yes ! aku sangat pemalas ..

nie dah nak dekat 2 weeks dekat KMJ .. and aku tengah demam .. sobs :'( dah belajar laju gila-gila .. macam LRT laa senang cerita .. dah takde time nak layan facebook, nak tweets, nak berblog lagi .. ayoyo !!jadual dekat sini sangat pack ! kelas start pukul 8 sampai pukul 5 .. kerja jangan tanya laa, banyak gila ! rasa tak cukup 24 jam .. hehe :)

Alhamdullah, ramai gila member dekat KMJ .. 24oo ++ cewahh ! macam aku kenal semua jerk kan :p aku amik modul 3 :) focus pada biology subjek, taknak amik physics sebab otak aku sangat sangat loading dalam mempelajari ilmu physics :p math dia macam add math .. yes ! aku suka add math .. err -.-

conclusionnya ? everything okay .. even kena basuh baju pakai tangan :p kalau malas, memang mesin basuh laa aku humban baju .. haha :D so, doakan aku 4 flat ! jumpa 15 Jun nanti .. i'm coming home >.< untuk berblog, bertwitter and berfacebook .. haha :D
home sweet home~~



out ! kerja berlambak tak siap lagi .. dengan kuiz tak sudah sudah :p


2 comments:

  1. wahhh!!!!
    mesti best kan dapat ramai kawan!
    heheheehe,,,
    biasa lahh... time untuk belajar berdikari!
    good luck ya!
    missssssssssss you!

    ReplyDelete
  2. good luck okay~ :)

    blaja rajin2 tau, jangan malas2 :)

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)