Tuesday, May 22, 2012

Segmen Review blog by Hudahud

Assalamualaikum readers ! :)


err.. first time join contest sebenarnya .. *teruja sambil lari tutup muka* saja jerk nak join contest nie.. nak tambah kenalan blogger sebenarnya, sekarang pon tak buat pape dekat rumah .. duduk sambil goyang-goyang kaki macam anak Dato' dan Datin .. jangan jelous okay ! =p next week baru bermula life sebagai student matrik, insyaAllah .. so, sebelum berangkat nak blogwalking dulu buat hilang boring .. so, makin ramai kenalan blogger, makin rajin laa aku blogwalking.. yes ! sememangnya aku seorang yang rajin *masuk troli, tolak sendiri* kbai -.-

by the way, lupa nak cakap ..banner akak sangat lawa .. jelous !

nak join ? KLIK SINI .. tarikh luput 28 Mei 2012 :)

27 comments:

  1. Assalamualaikum, thanks join segmen huda.
    Blog Atika telah direview , link > http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/05/review-blog-by-hudahud-group-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam .. welcome ..
      btw, thanks sis :D

      Delete
    2. ok, menyemak jab. haha :)
      salam... hehe, welcome. takd hal :)

      Delete
    3. menyemak lama pon xpe .. hehe :)

      Delete
  2. http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/05/review-blog-by-hudahud-group-1.html
    ok, takut salah ni link. sorry

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hye hye :D
      blogwalking kejap lagi .. :)

      Delete
  4. Selamat berkenalan.... blog awak penuh dgn kebiruan...
    Jemput join segmen hana ya
    http://marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-its-you-i-review-you.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai hai .. slmat berkenalan juga .. :D
      penuh kebiruan kerana saya amat menyukai warna biru .. auww~ :) nanti saya join, insyaAllah

      Delete
  5. dari segmen yg same :) , done follow awak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ! dah tag awak dalam satu segmen .. wee ~

      Delete
  6. datang follow sini dari segmen yang sama, sudi singgah blog jal ek http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete
  7. hai, datang jenguk dari segmen sama. nice blogg! :D

    polkadots, i likee! hehe

    http://jejariberjiwa.blogspot.com/2012/05/segmen-segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye hye :D thanks ! i likee tooo .. haha :)

      Delete
  8. Hai! Datang dari segmen yang sama. Sy dah follow awak :)

    Jemput singgah teratak sy :)

    http://schaazman.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye hye :D coming soon .. insyaAllah, btw thanks !

      Delete
  9. Assalamualaikum..saya mk syahir dari segmen yang sama..kita serupa..hihi datang lawat & follow sini..kalau rajin jemput jengah & follow blog saya k =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete
  10. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    bLogwaLking..done foLLow u...hit me back ya..=)

    ReplyDelete
  11. singgah sini...

    www.kisahamrara.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. salam..saya datang singgah sini:) dari segmen same..jom la ke blog saya di http://izzahlt.blogspot.com/2012/05/middle-of-year-ga-by-izzah-amira.html thanz(^_^)

    ReplyDelete
  13. salam..saya datang singgah sini:) dari segmen same..jom la ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html thanz(^_^)

    ReplyDelete
  14. salam..singgah jap, lepas lihat link awak, di review diblog kak Huda..
    jom singgah blog saya pula ya!

    http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete
  15. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  16. salam singgah dari segmen yg same. da follow :)
    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segmen-review-blog-by-hudahud.html

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)