Wednesday, May 23, 2012

Segmen : It's You I Review You

hye guys *lelambai tangan dengan muka teruja*


sebelum tu, thank to KAK HANA sebab invited kita .. ehem ! rasa macam VVIP gitu .. nasib baik akak tu tak bentangkan red carpet untuk aku .. ok, stop mengarut ..orang yang saya nak tag adalah jeng jeng jeng diiringi bunyi drum ..



sebab blog dia sangat simple tapi AWESOME :D
tak percaya? klik SINI tapi nie pendapat aku tau, tak tahu laa mata korang macam mana .. 


maaf ! anda patut lihat banner nya sendiri di SINI kerana saya terlalu jelous melihat banner nya yang lawa .. sobs :'(
cun kan banner dia :) kasut tumit tinggi kan3 ? sememangnya aku amat meminati heel .. gggrrr ~ jelous tengok .. sobs :'(
aku suka blog nie sebab banyak segmen, kalau ada time boleh aku join .. korang test laa tengok, banyak gila segmen yang tuan punya blog nie join .. mesti dia rajin, tak macam aku yang malas nie.. lalala~


aku suka blog nie sebab empunya blog rajin update, selalu jugak aku blogwalking kat blog nie .. weee ~ nak tengok? CLICK HERE

nak join ke? jom laa, klik SINI kena cepat-cepat tau, tarikh tamat 26 mei nie tau .. 














3 comments:

  1. hai :') , terima kasih sebab tag kiteww awokk . ekeke . akan join :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye hye :D sama-sama .. jom ! memeriahkan majlis .. hehe

      Delete
  2. heyy, hehe. timakaseh sebab review nuha. hihihi.

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)