Friday, May 25, 2012

McD one set, please ! :(

Assalamualaikum.. hai ! :D


gila bengong benda nie .. masa scroll down facebook tadi, aku ternampak benda alah nie .. serius ! aku memang tak pernah terfikir pon nak buat macam nie .. tapi sekali sekala kalau kena kan orang macam nie best jugak kan .. nak kalau yang jaga kaunter tu berlagak ke, bajet ke, cover yang teramat sangat ke kan .. ayat orang yang jaga kaunter dekat McD pon memang nie kata ''makan sini'', wajib ada laa ayat tu ..

okay ! honestly, aku nak makan double cheese burger dengan sundae .. sebab tu laa aku sanggup buat entry pasal McD nie .. please ! anyone yang boleh belanja *muka kesian*

NOTE : hari nie jumaat, esok sabtu, lusa ahad then isnin ~~ bermula laa life as a student again .. sobs :'(


3 comments:

  1. hehe..trylah wat kalau nak kena sumpah..hehe~ :p



    p/s:baru makan breakfast mcD pagi tadii..huhu~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa, macam nak try .. haha :D
      kes dengki laa nie kan, siap bgtahu brkfast McD lagi.. sobs :'(

      Delete
  2. wee nak try buat jugak la. agak2 kena lempang tak?

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)