Monday, May 14, 2012

happy mother's day mak !

Assalamualaikum .. ingat semalam nak update blog, tapi disebabkan kepenatan yang teramat sangat yang telah menimpa diri aku, so aku postponed jerk niat aku semalam .. selamat hari ibu mak ! sayang mak sangat sangat tau .. thanks untuk semuanya !


semalam sedara aku nenek, atuk semua datang rumah .. tak sempat nak potong-potong kek .. just makan dekat luar jerk .. takpe laa mak kan, takde rezeki .. masa wish selamat hari ibu dekat mak tu along rasa macam nak menangis .. fuhh ! control ayu jerk masa tu, dah laa ada sedara semua .. tak payah nak menangis sangat laa kan .. huhh ! siap kiss-kiss, peluk-peluk semua masa pukul 12 lebih tu .. mak, along sayang mak tau mak ! tiba-tiba teringat matrik, ayoyo ! macam mana nak berjauhan dengan family nie .. alangkan dulu masa seminggu duduk asrama pon rindu .. cewahh ! gedik jerk time tu :p budak-budak lagi kot, sekarang dah besar dah .. lalala~

apapon, selamat hari ibu mak .. semoga panjang umur, dimurahkan rezeki .. err ~ macam ucapan masa birthday mak jerk nie .. sory mak ! takde ayat lain .. bila keluar ayat lain kung banjir rumah nie .. doakan kejayaan along tau mak ..sayang mak ! :*

NOTE : hargailah ibu, mama, mak, mummy, bonda dan umi korang selagi diorang masih ada :)


No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)