Saturday, April 14, 2012

terima kasih !

Assalamualaikum, salam sejahtera, selamat petang, salam satu Malaysia dan salam satu blogger semua.. banyakkan salam yang aku buat? ahh, peduli apa.. aku kan terlebih bertegur sapa dengan korang.. ehem ! sebelum aku merepek lebih jauh kan, aku nak ucap thanks sangat-sangat pada yang tolong comment tu .. comment korang semua membina and bagi support dekat aku .. cewahh !  ucapan thanks nie KHUSUS untuk Yana Libra dan Leonerz dengan Sheila Eiman .. setakat nie korang laa yang selalu comment ! hah, korang apa lagi, test laa usha blog tu .. lawa sangat ! awesome macam blog aku .. ehh !


diorang laa yang selalu bantu aku masa susah dan senang .. ehh ! hehe .. btw, thanks ye guys ! selalu usha blog korang, tapi jarang comment, lepas nie insyaAllah mesti ada comment sebelum berangkat ke PLKN nie .. sobs ! :'( korang nanti jangan rindu entry-entry aku .. aku pergi kejap jerk, 3 bulan .. err ~

motif aku update entry nie nak cakap tu jerk, aku tunggu kek lama sangat .. kek sempena birthday aku .. haha :D lama lagi kot, 7 bulan lagi .. tekak nie tiba-tiba nak makan kek ais-krim yang mahal sikit tu .. mak aku laa kata mahal ..ngada-ngada tak ? macam-macam dah aku nak makan nie .. kung kempunan tak dapat makan .. mana mak aku nie ! nak tunggu kek tu, sempat aku update satu entry .. fuhh ! blogger berwawasan betul .. sory ! aku memang selalu masuk troli then tolak sendiri .. haha :D faham kan ayat tu ?

ok ! stop dulu .. nak mandi ~ daa !


1 comment:

  1. Salam...
    wah... terharunya saya! gembira ada. malu pun ada!! lagi segan saya..
    terima kasih tieka..
    syukur alhamdulillah...
    nanti sheila pasti rindukan blog ini..
    3 bulan.. lama tuhh...
    tieka,, take care..
    jangan nakal-2 kat sana :)ceyyhh...
    terima kasih sebab sudi selitkan nama sheila..hihi..
    dan... sayang tieka!!

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)