Sunday, April 29, 2012

sabar melayan kerenah cousin -.-

hye guys ! :) finally, sempat untuk mengupdate blog .. awesome ! pejam celik, pejam celik tinggal lagi 3 hari lagi kan aku nak berangkat .. fuhh ~ perasaan ? takot ? nervous ? best ? excited ? seronok ? tak sabar ? banyak  kan ? bila orang tanya, of couse aku akan cakap excited, tak sabar .. tapi orang tak tahu aku dah cuak gila nie weyhh .. excited still ada .. taknak ada nyamuk dekat kem please ! stop cerita pasal PLKN, larik topik .. -.-

semalam aku balik kampung .. ingatkan family aku jerk, aisey ! cousin aku ada balik dan aku tahu apa yang bakal aku hadapi .. cewah ! aku on9 baru berapa minit dan mereka mereka terus merampas aku punya lappy .. takpe, aku dah biasa .. siap buat macam lappy sendiri, bukak you tube laa, main game .. tak sangka aku mempunyai cousin yang sangat IT dan sangat awesome ! pewit .. ada kerja sekolah pon macam takde kerja sekolah da ye .. main game macam nak jahanam lappy nie .. risau aku semalam ~ agaknya diorang memang suka tingkatkan tahap kesabaran aku kan .. sebelum dapat lappy nie, bukan main baik dengan aku, lepas dapat .. aku panggil, boleh buat tak tahu jerk .. huhh !


siap bagi teka teki lagi .. dah merepek dan jawapan dia sangat menyakitkan hati, diorang siap ketawakan aku lagi .. apa malangnya nasib aku nie ? takpe .. 3 hari lagi laa weyh ! lepas nie korang jangan nak rindu-rindu aku laa kan ..main laa lappy nie puas-puas .. aku taknak kacau dah ! jangan jahanam sudah .. mengenangkan PLKN, kalau aku balik 14 July kan, 21 tu dah puasa .. puasa sebulan then raya .. sempat ke aku nak putihkan muka dalam masa sebulan ? risau laa seyh .

hari nie dah nak balik Kluang .. lagi 3 bulan laa nampaknya aku nak balik kampung lagi .. time puasa jerk laa aku balik nanti .. time tu aku sangat-sangat mengharapkan biar semua orang kenal aku .. amin3 ! tak ketawakan aku .. amin3 ! so, sebagai seorang driver yang beretika, aku kena mendapat rehat yang secukupnya ..maklum laa kejap lagi nak drive kan .. pewit ! so, chill dulu :)

4 comments:

  1. salam.. jawapan untuk soalan tieka..

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2012/05/jawapan-untuk-tieka.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam .. thnks kak ! dah baca da .. membantu gila2 :) syg akak ^^

      Delete
  2. salam...
    dah lama rasanya tak komen kat sini...

    - sabar je lah dengan karenah diaorang tuhh..
    - pernah juga mengalami situasi yang sama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam .. tu laa, lama xnmpk .. cewahh ! tu laa, sntiasa bersabar nie .. hehe

      Delete

ehem !
cuba try comment sikit :)