Sunday, April 8, 2012

nasihat untuk lelaki

Assalamualaikum ! hye semua ~ :) ehem ! macam ada perubahan pulak dekat blog nie kan .. rasa macam makin tenang pulak tengok ..warna PINK gitu aww ~ 2 hari tak update blog, serius ! aku memang resah gila laa weyh .. nasib hari nie sempat update ! weee ~ so, aku nak share somthing hari nie :)



aku just upload gambar nie .. rasa macam seram pulak bila aku baca even aku seorang perempuan yang sangat lemah lembut, ayu dan penuh sopan santunnya >.< tadi laa, masa tengah scroll kan, layan facebook sekali, terjumpa laa benda nie .. aku amik pictures dia .. at least sapa-sapa yang baca mugkin ada kesedaran even sikit jerk kan .. sekian ~

NOTE : tak tahu kebenaran benda nie .. sekarang macam-macam jadi kan ..hadis pon boleh bawak main

2 comments:

  1. saya ada terbaca kat page ustaz azhar idrus, dia kata yang ni hadith dhaif..jadi tak betul~ :)

    trylah tgk page yang printscreen UIA tu untuk kepastian lagi..

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)