Tuesday, April 24, 2012

hotstuff

hye guys ! tiba-tiba terpanggil pulak nak update hari nie.. masa tengah scroll down facebook kan, terbaca laa status budak-budak nie kan .. apsal ye kalau rasa tak puas hati mesti nak luahkan dekat facebook .. ohh, i see, facebook tu diary korang ye ? nak maki hamun dekat facebook, nak shopping pon kena tulis dekat facebook .. kadang-kadang tu news feed aku penuh dengan status kau jerk ! serius ! aku bosan .. aku menyampah ! aku fed up ! ada aku baca status maki hamun cikgu, hoi ! student apa kau nie ? takde hormat langsung dekat cikgu.. macam mana nak berkat .. what the ....

kali nie memang aku menyampah gila dengan kau ! tahu laa kau HOT kan .. status apa pun kau update, yang like mesti 50++ kan? agaknya kau rasa bangga, best, syok kan kalau orang like banyak-banyak .. adik oi, maki hamun tu dosa tau ! awak tu budak sekolah lagi .. aiseyman ~ cuba jangan carik gaduh dengan orang boleh ? even kau bukan carik gaduh, kita pon tak rapat sangat, kenal-kenal setakat kau kawan adik aku, tapi please ye, hormat and respect orang yang lagi tua matang dari kau ye ! ^^ aku rasa macam nak remove kau jerk dik oii .. tapi  fikirkan awak tu member adik saya, akak jadi tak sanggup pulak ..

tu baru bab status, belom bab cinta-cinta nie lagi .. bangga nya kau cerita pasal pakwe kau dik .. alaa~ awak tu student lagi, siap gaduh dengan orang lain konon berebut pakwe awak tu .. ayoyo ! masa depan awak panjang lagi dikk oii .. siap cakap awak tu menangis sebab pakwe awak tu .. kalau menangis sebab fail exam ke, buat parents sakit hati ke takpe laa .. alahai dik, malu akak baca status awak tu .. menangis sebab dia? untung laa lelaki tu ye ..awak menangis sebab dia :)



awak tu student lagi .. so,
  1. focus exam dulu .. *winkwink
  2. hargai zaman persekolahan awak .. bukan membazir air mata ye sayang 
  3. kalau pakwe awak tu buat awak menangis means dia tak layak untuk awak .. awak boleh carik orang lain yang LAGI baik, LAGI handsome daripada dia kan :)
  4. jangan buat status merepek please sayang .. malu orang tengok ^^
  5. maaf buat awak tersinggung ! nak nasihat kan jerk *peace
that's all .. kbai -.-

NOTE : makin menyampah bila dia buat status bukan-bukan --' semoga tuhan membuka pintu hatinya :)

6 comments:

  1. kadg2 agk mnyapah jugak dgn sttus hotsetuffff nie . maki hamun , hina bagai tanpa rasa malu .

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe.. mcm bangga kan kalau diorg dpt buat mcm tu.. kung kalau kita remove, die update sttus pasal kite pulak .. sabar jerk laa -.-

      Delete
  2. very annoying kalu ade org ltak status camtu..hurmmm, kdg2 rse nk reply je tp mls..pastu lg annoy bile dok puji diri sendiri kt fb tu "sy comelkannnn"...urghhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. euww ! tu lagi fed up ! plus kalau die ckp ''saya tahu saya tak comel'' tension, menyampah gila ! haha :D

      Delete
  3. mmg sgt-sgt menyampah nan 'hotstuff' niyy .

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)