Tuesday, April 17, 2012

Dia Maha Adil :)

Assalamualaikum :) hye awak-awak semua ! tiba-tiba hari nie kau dapat motivasi baru laa .. aww ~


nie bukan handphone aku, bukan jugak ada orang yang send text nie dekat aku .. and plis ! jangan tanya aku sapa perempuan berkaca mata yang sangat comel itu .. :p aku memang tak kenal dan tak pernah kenal ye awak-awak semua .. untuk pembaca blog aku yang lelaki yang sedang single dan macho yang teramat sangat , jangan tanya perempuan tu single ke tak .. aku tak tahu pape ! gggrrr ~ aku single ! boleh tanya pape .. ehem !

rasa cukup aku merepek .. berbalik kepada text motivasi yang telah dikirimkan oleh awek comel itu kepada sapa entah, aku tak tahu .. rasa betul kan .. kita tak boleh salahkan Allah kalau dia lambat makbulkan doa kita .. mungkin Dia dah rancang something yang lagi lagi lagi lagi baik daripada yang kita mohon tu .. ingat ye guys ! Allah tu Maha Adil *kenyit mata* kita tak boleh marah-marah Dia kalau Dia tak makbulkan doa kita .. dosa tau ! selisih ..

bila Dia dah makbulkan doa kita, jangan nak sombong berlagak tak tentu pasal laa kan .. ingat ! dugaan lagi berat tengah tunggu korang dekat depan .. so, doa laa walau kita tengah susah or tengah susah okay ! :)

pssst ! kalau aku ada salah, korang kena tegur tau ! aku pun tak sempurna mana .. biar text motivasi tu jadi pedoman kita sama-sama ye .. pewit ! :)






1 comment:

  1. Yes, btul ckp sis tu. Contohnya mcm prents kita la.. Kdang2 halang permintaan kita, bkn sbb benci atau tak suka.. Sbb diorg lg tau baik bruknya drpada kita yg msih mentah.. ^^

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)