Monday, April 2, 2012

boring dalam kereta

hey you ! semalam tak update blog .. alasan ? cousin aku semua baik-baik .. tak boleh update .. semalam sampai rumah pukul 9 lebih .. 4 jam lebih dalam kereta dari Melaka ke Kluang.. alasan ? jem ! tension ! borink ! aku rasa macam nak keluar daripada kereta tu sekejap and jalan-jalan sekejap tepi highway sambil bergambar, posing tepi-tepi kereta, tepi-tepi pokok then masuk kereta balik .. bayangkan kesesakan yang dialami~ makanan yang aku beli guna duit poket ayah aku beli dah habis aku belasah .. lapar gila semalam ! sampai rumah aku iron kan baju adik aku yang kecik.. ya Allah, untungnya dapat kakak macam aku nie .. ehem ! sebenarnya ayah aku suruh iron kan .. kalau tak, aku taknak pun .. baik on9 :p baik kan aku ?



aku tak tahu ada daya tarikan apa dekat facebook nie sampai penat-penat pun aku sanggup on9.. err ~ penat ke ? penat makan kot :p lepas ironkan baju adik aku, terus on9 sambil makan .. haha :D then tidor ! aku on9 bukan apa, nanti aku takut member-member fb aku tu rindu aku .. aku kan BAKAL pergi plkn .. plkn ? mana surat kau nie .. uwaa :'( dah laa, malas nak sedih-sedih .. nak makan ! chill  ~



3 comments:

  1. ololoolo..ciannyee die lama2 dok dlm kete.
    huhu..biase lah 2..dah jem kan..tehee..

    ouh..dpt PLKN erk?walah.untg laa..pu3 x dpt pun.
    sbek laa..tamaw pun..eheh
    btw..nice entry :D

    ReplyDelete
  2. dapat laa .. mane ntah surat plkn nie .. haha :D thnks ! :)

    ReplyDelete
  3. Hehehe untungnyew adik2 sis dpt sis.. Ni.mang dasar bosan dah ni.. Hejehe.. Sabar ek..
    Seronoknyew dy dpt g plkn.. Jelea toi.ena!!! Dlu xdpt.. Hurmmm

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)