Wednesday, April 25, 2012

alhamdulilah

Assalamualaikum .. fuhh, betul laa orang kata penantian satu penyeksaan .. cewah ! punya laa nervous, lama, berkurun dan berjanggut nak tunggu keputusan permohanan UPU dengan matrik keluar .. Allah jerk yang tahu betapa takotnya aku nie .. and finally ! detik tu sampai :)



maaf ! nama anda tidak dalam senarai calon yang layak bla bla bla .. aiseyman ! siap nak mintak maaf lagi, takpe2 sememangnya aku seorang yang pemaaf ! :) jangan nak melutut segala bagai sebab nak mintak maaf dengan aku dah ! :p ada hikmah aku tak dapat .. alaa, aku pun baru cek pagi nie, semalam asyik error jerk, macam nak hempas jerk lappy nie ..aku dah laa nervous, asyik error memanjang .. orang lain dah sibuk update status dekat facebook (satu kebiasaan update status macam tu dekat facebook), aku jerk yang belum update .. sobs sobs :'( dekat pukul 10 malam, still tak boleh .. akhirnya, aku menjadi seorang yang give up ! aku malas nak cek .. cek esok jerk .. padan muka kau !

tahniah ! anda telah ditawarkan ke Program Matrikulasi, Kementerian Pelajaran Malaysia .. kolej matrikulasi Johor .. alhamdulilah :) tak dapat form 6 tapi dapat matrik .. memang macam tu kan ? sapa-sapa yang dah dapat matrik takkan dapat form 6 dan begitulah sebaliknya .. :) sebab form 6 dengan matrikulasi nie under Kementerian Pelajaran Malaysia .. daftar 28 Mei 2012 .. ok fine ! PLKN aku ? ayoyo ! dah dapat result jadi pening pulak ye .. takpe ! usaha tangga kejayaan .. pewit !



NOTE : tahniah dan goodluck pada yang dapat form 6 dengan matrikulasi :)

p/s : mood excited gila time update entry nie ^_^
p/s/s : birthday ayah hari nie ! :)


2 comments:

  1. kita pon dapat KMJ !! hehe btw,tahniah ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama laa kita .. haha :D congrate jugak :)

      Delete

ehem !
cuba try comment sikit :)