Monday, April 9, 2012

ABPBH ke 25

Aaron Aziz ! pewitt !!

macam yang aku sangkakan, Aaron Aziz yang menang untuk ABPBH ke25 nie .. aku memang dah agak, dah expect dah..tahniah laa aaron aziz .. aku rasa bukan aku jerk, ramai dah tahu kot yang aaron aziz akan menang .. untunglaa kan~ dah handsome, macho, dah berlakon jadi, sweet kadang-kadang .. ahh ! cukup-cukup, rasa kalau aku explain pasal dia nie, silap-silap korang yang baca entry aku nie boleh berjanggut kot, punyalah panjang aku nak cerita pasal dia nie .. nasib laa dia nie dah kahwin tau .. aku memang always ingatkan diri aku yang dia tu laki orang .. laki orang ! apsal dah kahwin aaron aziz ? apapon, saya still peminat anda aaron aziz !! love you laa ..

tak lupa untuk Johan a.k.a Botak yang menang ye .. love you too laa ! tapi ayat dia yang ''heroin saya Nabila Huda'' buatkan aku sentap sikit ..rasa nak tengok makanan pun tak selera .. yelaa kan johan, takpe .. ada ubi ada batas, nanti aku dah ada pakwe baru, aku cakap pulak ''untuk hero pujaan hatiku'' huhh ! masa tu jangan tanya kenapa laa kan .. jangan nak merayu-rayu sangat dekat aku masa tu, jangan nak kata konon kita dah kenal lama gila-gila .. jangan nak message aku, tepon-tepon aku laa kan .. masa tu aku dah PLKN da .. plis laa jangan buat ! :p maaf ! ter''emotional'' sikit .. nak marah, marah and sound Johan, bukan aku .. back to our discussion ~

tema dia pon Larger Than Life kalau tak silap .. baju diorang pon, fuhh ! macam-macam trend .. rasa malas terus menyelubungi diri ini .. nak upload gambar-gambar artis .. huhh ! kenapa Yuna takde semalam .. mesti awesome kalau dia ada .. :)


err ~ apa motif pakaian Didie Alias dekat sini ek ? dari semalam aku fikir, tu yang update entry pasal ABPBH nie lambat sikit ..Zizan kata pon dah macam ais krim da .. hehe :) pakaian kedua yang Didie pakai pon motif apa .. kembang segala bagai .. kesian Zizan aku semalam .. by the way, congrate Zizan menang pengacara terbaik .. untung laa kan ~ Pak Nil pulak tu yang bagi trofi dekat dia .. tapi first-first aku terkejut jugak tau, ingat Pak Nil yang nak amik trofi tu, konon macam Pak Nil salah dengar .. rupanya tak ! awww ~ malu aku tau .. respect gila laa dekat Pak Nil nie ..

Najwa Latif ? aku taknak comment apa-apa lepas dia nyanyi dengan Black semalam .. Black pon tak payah nak buat muka comel tu sangat laa kan semalam ..saja laa tu nak buat aku jelous .. hey ! sory sikit, aku takde jelous langsung pon .. cuma hati nie macam dihiris-hiris menjadi kepingan halus .. err ~ apakah ? abaikan sudah laa kan ..patutnya malam tu wawa tak boleh buat perfomance tau, dia kan nak sekolah esok .. SPM lagi penting wawa .. jangan abaikan study .. nyanyi tu boleh tapi berpada-pada okay adik .. aku panggil dia wawa macam rapat gila kan dengan dia .. haha :D




sebelum emosi aku lagi terpancing untuk mengutuk sekaligus membuatkan aku rasa geram bila artis-artis favourite aku mula melupakan aku, better aku stop .. ya Allah, berikan aku ketabahan menghadapi dugaanMu ini .. Assalamualaikum ~


No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)