Wednesday, March 14, 2012

tak jadi QTI motor :(

ahh ! malas rasa nak bawak motor lagi ..sakit tahu tak ! hari nie aku ada belajar lagi 1 jam then ikotkan memang boleh buat QTI dah pun ..plan asal pun memang macam tu, konon nak test JPJ motor dengan kereta biar serentak .. biar nervous tu 1 hari jerk , err ~ maksud aku 2 hari campur dengan nervous nak amik result SPM tu sekali laa .. tak pasal-pasal hari kenervousan aku dah jadi 3 hari untuk bulan 3 nie .. aduhh ! benci-benci ! gggrr ~


tadi macam biasa, bangun awal .. alamak ! hujan pulak dah, macam mana aku nak bawak moto nie, ok ! watlek watchill suda kan .. and finally aku dapat jugak bawak motor sebab tak hujan .. yahoo ! berkat aku doa pagi tadi nie .. haha :D nak start moto EX5, fine ! susah --' ada yang tolong start kan .. hehe ok ! yang nie bukan SUPERMAN hari tu ye semua .. nie makwe superman kot .. haha :D bawak laa macam biasa, selalu aku bawak moto kriss, nie nak bawak EX5, dah laa ringan kan .. naik atas titi pon kadang-kadang tak lepas .. nak start lagi susah kan .. nak stand 2 .. :( lagi macam apa, tangan aku siap berdarah woo ~ tayar tu pun satu, kan boleh stand kat tempat rata, yang pergi naik atas kaki aku kenapa ! sakit tau kau hempap kaki aku ! aku benci kau ! tak pasal-pasal tak confident aku nak buat QTI hari nie .. dah kena tunda :( sobs sobs !



masa abang tu hantar aku balik, ok ! bukan abang yang ajar aku naik kereta yang aku minat tu ok ! yang lain .. ada tanya aku selalu pergi karaoke ke tak ? hey ! muka aku nie nampak muka suci ehh ? aww ~ bila aku cakap selalu, hah kau ! terkejut macam nak roboh Kluang tu .. tanya selalu pergi bandar buat apa ? of couse laa aku selalu habiskan duit, setakat wayang, boling dengan karaoke tu benda patut aku buat rasanya .. sekali lagi dia terkejut .. ahai ! biar laa .. :p ada lepas tu siap ajak pergi karaoke .. hey hey hey hey, aku tak percaya cinta  aku nak balik kampung, kalau tak balik kampung pun memang aku tak nak pergi .. isyhh ! dah tangan aku sakit nie !

macam-macam hal laa hari nie .. semalam kan, aku makan domino .. haha :D tak pasal-pasal dapat baju kebaya yang aku nak tu .. haha :D sayang mak ! thnks mak ! sayang ayah ! thanks ayah !

NOTE : rasa malas seyh nak bawak motor lagi :( habis tangan i luka-luka .. *gedik kejap

1 comment:

  1. huhu . ala , kalau taknak bawak moto , tak pyah la amik lesen ... btw , lesen amat penting lah . tak kira lesen moto or kereta :)

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)