Saturday, March 3, 2012

situasi bergayut dalam telefon

ehem ~ hye guys !! *nada berlagak* dapat jugak aku ubah blog nie .. purple gitu .. aww ~ nie warna favourite azzah nie .. haha :D coming soon aku tukar hijau pulak, korang masa tu ada suggest dua colour nie kan ? by the way, by the way ! aku suka lagu dia .. awww ~ korang ada pape tak rasa yang patut aku tambah ? just comment ok sayang2 semua ..

so, back pada topik mula2 nak bincang tadi .. antara situasi time gayut dengan bf/gf korang ~



  • pukul 11 or pukul 12 korang mesti dah pegang handphone kan .. of couse laa, takkan nak pegang tepon rumah or public phone kat luar ! gila seram kot keluar malam2 macam tu .. fuhh ~ sebelum nak mula gayut nie, ada yang text ''sayang, buzy ke ?'' alala, so sweet !
  • gayut nie tak kira tempat kan .. aku pun kalau gayut main belasah jerk, asalkan tempat tu mesti takde orang even adik aku sekali .. malu laa kalau diorang dengar aku gayut .. haha :D gayut dekat bilik boleh, koridor depan boleh, dekat meja study boleh .. malah sanggup tak study dah, gayut lagi bagus kan ?
  • ada ke yang gayut pukul 8 malam .. err ~ mustahil kot kan ? biasa tengah2 malam tu, time2 tengah mengantuk memang gila2 laa .. mesti ada salah seorang yang tertidur dulu .. bila bangun tengok ada text ''semalam dah tidur eh ? macam cakap sorang2 tau .. sory laa ganggu sayang tidur semalam'' alala~ bangun pagi dah tersengih macam kerang busuk da ..
  • ada pulak yang gayut dalam bilik, sekali ada orang yang potong line pulak .. selamba badak jerk masuk bilik korang ..isyhh ! takkan nak halau pulak, sungguh tak sopan kan .. gggrr ~ kalau kita yang keluar, nanti dia kata kita tak suka dia pulak kan ..so, better amik bantal, cover jerk .. malu laa orang dengar kita tengah bersayang2 kan :p
  • kadang2 dah tak tahu nak cakap apa kan ? mula laa merepek :/
  • yang best tu, ada bf/gf yang hot laa konon kan, mula laa bangga tu .. siap bukak loudspeaker biar orang dengar ! untunglaa bf/gf hot ~~
  • nak last2 tu, ayat WAJIB '' I LOVE U '' ''LOVE U TOO'' .. ''MISS YOU '' alolo ~ so sweet ! tapi tak cakap kuat2 pon kan .. slow2, nanti orang dengar 
  • last part, letak telefon pon susah ke sweety2 semua .. mula laa main tarik tali  ''sayang letaklah dulu'' ''alaa ~b laa letak dulu'' hoii ! letak telefon pun susah gila kan time nie .. letak sama2 laa , kira 1, 2, 3 .. tuttt tutt tutt ..
antara situasi ketika bergayut dengan bf/gf korang kan3 ? hehe .. tak payah sengih2 laa :p

p/s : rasa macam nak buat cerpen lagi laa :)

3 comments:

ehem !
cuba try comment sikit :)