Saturday, March 17, 2012

sayang korang !

hye awak , awak dan awak semua :) saya tengah panas nie, current tiba-tiba takde dekat kampung nie .. da laa rumah nenek saya dekat dengan laut .. panas ! takpe, saya bersyukur tau awak semua .. awak semua ada ke rasa macam saya rasa ? takkan ! so diam !! panas nie :( aku baru siap kemas rumah nenek aku yang sangat-sangat besar nie bersama askar-askar yang lain .. ehem ! askar ke ? haha :D diorang tolang bikin harok ada laa .. aku lastik korang kung ! bla sana ! main dekat luar ! tak habis-habis susah kan aku kan .. ingat dapat berehat, rupanya dekat belah mak aku pun sama jerk .. takpe, aku redha :) aku sayang korang !! buat laa bersepah lagi .. *flying kiss aku bagi dekat cousin-cousin aku bukan dekat korang* :p


semalam aku tidur nyenyak ! best ! nyamuk jerk kacau .. suka sangat dekat darah aku nie .. tahu laa aku darah O .. aku derma dekat nyamuk tu sikit jerk, yang lain dah kena pijak, penampar, penyepak dengan aku .. yes ! aku memang sabar dengan nyamuk nie .. sebab tu aku buat macam tu .. aku bakar and letak ubat nyamuk dekat dengan aku .. huhh ! takde seekor nyamuk pun nak datang dekat dengan aku .. kenapa ek ? kan aku bagi ubat, kenapa kau mati ? hidup laa ! *rasa macam bengong kejap*






okay ! aku chaw dulu, nak mandi kejap !

p/s : menanti kepulangan sepupu kecik ku yang lain .. miss you alif ! miss you dik wa !

2 comments:

ehem !
cuba try comment sikit :)