Tuesday, March 20, 2012

result SPM ~

Assalamualaikum semua rakyat Malaysia, salam hormat, salam 1 Malaysia dan salam 1 SPM ye semua .. :) izinkan saya mengambil masa anda untuk anda membaca, memahami sekaligus menyelami jiwa saya sebagai salah seorang calon yang bakal mengambil result SPM esok ..terlebih dahulu izinkan saya meluahkan segala yang berada di otak saya sekarang .. korang taknak baca, baik blah daripada sini ..angkat kaki, blah ! sory ! emosi aku agak-agak tidak stabil .. damn ! 




sememangnya, sebetulnya dan sesungguhnya jantung saya macam nak tercabut ye tuan puan, Datuk, Datin,Tan Sri sekalian .. cuma saya cuba menangkis, menyepak sekaligus menendang perasaan sebegitu ye .. saya berlagak cool .. padahal Allah saja yang mampu membaca segala yang tersurat lagi tersirat dalam hati ini ..sekiranya kita dapat lihat ye tuan puan, Datuk, Datin dan Tan sri sekalian, penuh di laman-laman facebook, twitter mahupon blog ye yang menceritakan bahawa mereka sedang dalam keadaan risau tahap maksimum ye semua .. termasuk saya laa tu, sebab tu saya update, lagipun saja update, kalau tak dikira melanggar etika berblogging nie ye tak .. haha :D



macam mana ya result saya esok ? harapan saya agar semua pihak dapat mendoakan supaya saya mendapat result yang terbaik dan dapat mencapai cita-cita saya .. hanya Allah yang mampu membalas jasa semua pihak yang mendoakan saya .. terima kasih ! kepada rakan-rakan seperjuangan yang telah berperang pada tahun lalu, *aku lupa nak cakap apa sebenarnya.. seram punya pasal laa nie..




ucapan yang tulus, ikhlas dari hatu yang suci lagi murni ..

    -> all the best untuk yang ambik result esok ..
    -> mak, ayah ! jangan harap tinggi-tinggi sangat ye .. along dah cuba semampu yang boleh :( sayang mak dengan ayah .. *menangis laa kononnya
    -> sedara yang diingat selalu .. doakan ika dapat result yang baik .. sobs sobs !
    -> adik-adikku .. jangan jadi macam kakak korang yang malas nie ? *tak redha aku cakap malas nie korang mesti dapat result yang lagi best tau ! sayang korang laa :*
    -> member-member semua .. terima jerk laa semua dengan hati yang ikhlas .. kita dah berusaha sebaik mungkin .. just redha
    -> 'dia' .. all the best ! untung awak lagi pandai dari saya .. awak jangan tanya laa result saya berapa esok, awak WAJIB bagitahu result awak tu ye .. awak jangan lupa doakan saya .. kenang daku dalam doamu .. ewahh ! haha :D

maaf andai entry ini agak-agak poyo .. kurang lagi 24 jam, segalanya bakal mengubah nasib saya dan keluarga .. err ~ keluarga sekali ? pape laa .. akhir kata, jaga diri ye semua ! jangan nakal-nakal, dengar cakap mak ayah .. wasalam ~

pssstt ! kita takot laa awak ! kita dah gigil nie .. risaunya !! :(

2 comments:

  1. sama lah . kita pun gigil gler . jntung pun nak gugur ... :'( good luck ye ^^v

    ReplyDelete
  2. smoga terbaik ntok esok... doa byk2.. solat.hajt.mlm ni.. ena doakn kecemerlangan sis.. amin

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)