Monday, March 12, 2012

QTI test kereta

Assalamualaikum .. ehem ehem ! alhamdulilah kita still hidup hari nie, dapat melihat keindahan dunia ciptaan tuhan .. subhanaallah ! tak kurang dapat tengok mamat-mamat handsome dengan minah-minah ayu hari nie .. smile ! :) hari nie start pukul 8 pagi sampai 3 petang aku dekat tempat memandu tu .. isyhh ! tak nak comment apa-apa .. hanya mampu mengutuk dan menyumpah serta memaki hamun dalam hati ..dengan cara sebegini aku akan kelihatan lebih ayu dan sangat sopan ! :p



planning awal aku nak balik before pukul 11 .. disebabkan ada masalah-masalah negara yang perlu disettlekan aku mengambil inisiatif lain .. gggrr ~ alaa, 7 jam jerk lebih kurang aku tunggu kan .. apa ada hal ! puihh ! hari nie, settle aku punya QTI kereta .. alhamdulilah, aku lulus ! lega gila laa weyh ! sebelum QTI jangan tanya laa perasaan nie kan, berdebar macam nak apa, masa tu nak sakit perut laa, lapar laa, macam-macam hal laa .. dah hujan time tu, tapi semua dapat diatasi .. yahoo ! biar laa terus lulus lepas nie, 20 haribulan nie aku JPJ ! wish me luck guys ! doakan aku :) sayang korang ketat-ketat !


NOTE : seram woo nak test JPJ nie .. fuhhh !

2 comments:

ehem !
cuba try comment sikit :)