Friday, March 30, 2012

nombor DIGI tidak selamat digunakan



kajian terbaru telah mendapati bahawa nombor DIGI kini tidak selamat untuk digunakan..

apabila anda menggunakan nombor digi dan rakamkan dalam kamera, anda perhatikan elok-elok.. anda akan melihat kelibat seorang penunggu berwarna kuning akan mengekori pengguna tersebut.. jin atau toyol kuning ini akan ikut anda kemana-mana.. ke laut, gunung, hutan dalam komuter, malahan apabila anda berada dalam kereta dan lalu dekat dalam terowong pun dia akn sentiasa mengikuti anda..

korang tak rasa seram ke bila diekori macam tu? dah botak, pendek, tembam dan berwarna kuning cerah malah makhluk ini juga akan mengajuk-ajuk pergerakan anda.. pada masa yang sama, mereka akan menari-nari dan menyanyi '' I WILL FOLLOW YOU''  dari filem 'Sister Act 1' yang diubahsuai liriknya..

so, berhati-hati dengan pengguna digi yang dekat dengan anda, kerana anda diperhatikan.. gunalah celcom atau maxis macam saya ..

p/s : ini bukan rekaan.. tetapi saya lihat sendiri dengan mata saya dekat tv baru-baru ini.. unbelieve? believe it !

2 comments:

  1. ahaks , buat terkejut je . dh la saya pngguna digi .. O.o

    ReplyDelete
  2. betul ke...
    macam tak percaya...
    baru cagang nk beli... tak jadi la...
    huh..
    bahaya ek... zaman canggih pon ade mcm ni ek...
    massaalah...

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)