Wednesday, March 21, 2012

debaran menunggu result SPM

hye guys ! sempat pulak aku update pagi-pagi nie kan .. sekarang aku tak boleh buat pape dah .. even nak kemas rumah asyik fikir result nie jerk .. berapa aku dapat laa weyh ! gggrrr~ nak tidur semalam aku fikir result lagi .. ya ALLAH, tenangkan hati aku nie ..dah tak tenteram dah nie .. tangan dah sejuk ..



sekarang teknologi dah maju gila-gila kan ? result SPM pon boleh tahu just guna handphone jerk kan , just melalui message jerk .. takde maknanya aku nak message nie, better aku yang pergi amik result tu sendiri .. tak suspens laa kalau message2 nie .. HAHA :D lagipun nervous nie sekali seumur hidup kot .. bukan senang nak rasa nervous2 macam nie kan .. nervous ? sikit pon tak rasa nervous tau, cuma jantung nie ada macam nak terkeluar sikit jerk ..seyes ! sikit jerk .

lebih kurang 2 jam 5 minit dari sekarang .. arghh ! hidup makin tak tenang ~ dah tak mampu buat entry panjang2 .. chill bebeyh ! goodluck  untuk batch's 94 .. all the best ! yeahhh !

2 comments:

ehem !
cuba try comment sikit :)