Thursday, March 15, 2012

cousin ku !

hye korang ! :) hari nie, aku mengupdate blog di kampung ku .. ahai ! rindu dekat kampung .. tapi satu tak tahan kat kampung nie, panas dia .. Allahuakhbar ! seyes weyhh ! maybe sebab kampung aku nie dekat dengan laut tau .. tu yang panas dia lain macam jerk .. tu satu hal, malam kalau takde nyamuk memang tak sah laa .. tak tahan aku, nasib ada ubat nyamuk, ok laa !


malam tadi, aku tidur dekat kampung belah ayah aku .. untuk pengetahuan semua, kampung mak dengan ayah aku nie dekat-dekat tau .. agak-agak borink, bla laa mana-mana satu kan .. hehe :) pagi tadi aku dah kena kacau dengan cousin aku yang kecik-kecik tu .. selamba main kacau-kacau aku .. gggrr ~ nasib kau kecik lagi alia .. kalau kau adik aku tadi, memang dah kena cekik-cekik dah dengan aku .. kejam tak aku ? haha ! alolo ~ tak sampai hati laa, aku nie type orang yang suka betul layan budak-budak kecik nie .. aww ! tambah kalau tengah ganas-ganas tu kan ..



alhamdulilah ! pagi tadi tahap kesabaran aku agak-agak tinggi ye semua .. nak kacau aku tidur pun takpe ye sayang sepupu-sepupu ku .. isyhh ! nanti aku jalan-jalan tepi laut .. taknak ajak korang .. aku tutup pintu bilik pun, korang main selamba kan bukak .. untung laa aku dapat cousin macam korang, suka kacau aku tidur .. :) nie pon entah nasib apa aku dapat update blog, kalau tak memang habis laptop nie korang balik kan .. :) takpe, aku bersyukur dapat cousin macam korang ..nie baru belah ayah aku .. belum blah mak, silap-silap memang tak dapat tidur ! :(

NOTE : aku tetap beruntung dapat cousin-cousin yang nakal baik macam korang :)

1 comment:

  1. buuu~~~~ tu blom pak cik dia kcaw lagi,hahha

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)