Thursday, March 22, 2012

alhamdulilah

hye guys ! Alhamdulilah, bersyukur sangat ! result dah lepas .. takde dup dap dup dap lagi .. even result aku tak sehebat result budak-budak lain, aku bersyukur sangat .. sebagai pelajar science tulen yang berwawasan kononnya, ok kot result tu pada aku .. maybe Allah tengah uji aku.. ok laa, takde yang fail .. seram kot nak amik result semalam .. haha :D tak putus-putus yang wish goodluck semalam .. thnks ! pagi-pagi lagi dah ada yang kata bagitahu result kalau dapat .. takot ! semalam aku kelihatan ayu berbaju biru lembut .. pashamina berwarna biru gelap ! awww ~ sangat ayu laa .. haha ! :D aku tak pakai heel semalam, nanti macam artis pulak ..  *sory buat korang muntah colour pink :p






jumpa member-member kelas .. swear deh ! rindu gila kot :) best ! tak rasa berdebar lagi nak amik result time uh, sedara, cousin, member, semua-semua laa dah sibuk message sapat berapa .. sabar ! sabar ! aku belum amik lagi .. even boleh cek result melalui message tu, aku taknak buat .. macam tak suprise gitu .. so, better aku amik sendiri .. aku pergi dengan ayah tersayang .. mak aku kerja :( malas nak cerita situasi time tu , cukup just aku cakap lepas amik result and aku happy dengan result tu ? err ~ happy ke ? bersyukur jerk laa :)

serius ! fikir-fikir balik, bersyukur jerk laa .. ada lagi yang dapat result yang tak berapa baik dari aku .. just ingat laa, rezeki ada kat mana-mana .. mungkin rezeki kita bukan dekat SPM nie .. dekat U maybe .. matrik ke kan ..dah dapat result fikir hala tuju pulak dah .. enough ! time untuk fikir masa depan, tak payah pandang belakang atau jangan pandang belakang .. kihkih :D jangan nak main-main dah, layan facebook berjam-jam .. sekarang masa untuk memandang ke arah hadapan .. cikgu suruh aku pergi matrik, dia kata aku ada peluang dapat matrik .. hmm ~ aku takot kot nak masuk matrik, dah kena strungle lebih .. aku nie mana laa suka study 8 jam nie, facebook 8 jam takpe .. haha :D


mak aku, ayah aku, sedara aku, cikgu aku senang cerita semua laa suruh apply semua .. aku pun dalam proses nak apply semua .. pening sekarang nie -.- tak tahu nak buat apa .. mak aku suruh jadi cikgu, hari tu suruh jadi doktor .. apa pon restu ibubapa penting kot .. ahai ! haha :D pape pon , congrate untuk semua student SPM 2011 .. result yang kita dapat bukan penghujung untuk semuanya .. nie laa titik permulaan kita .. ewahhh ! so, bangkitlaa demi masa depan kita .. haha ! :D

NOTE : thnks untuk yang sapa-sapa yang ajar aku selama nie .. kalau tak, mungkin aku dapat result yang tak berapa nak okay ! thnks untuk mak dengan ayah jugak .. sayang mak ! sayang ayah !

p/s : aku tak tahu nak amik couse apa nie .. pening ! help me ! argghh

2 comments:

  1. tahniah.. boleh di usahakan lagi lain kali...hehe :)

    ReplyDelete
  2. dah lege r ea..emy pn lege..dpt 5 kredit gak huhuhu :)

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)