Thursday, February 16, 2012

thanks korang ! sayang korang :)

hye follower2 aku yang dikasihi, yang selalu diingati.. alolo ~ comel2, kacak2, lawa2 rupanya follower aku nie .. aku baru sedar laa guys ..hehe :) by the way mood aku sangat2 baik + sangat2 happy hari nie .. cuma ada rasa lapar sikit .. :( *orang puasa laa katakan*



apepon, aku nak ucap thanks sangat2 untuk orang2 yang comment entry nak comment ? dialu-alukan ...:) ayoyo !  ada yang suruh buat warna BIRU, warna HIJAU, warna PURPLE and the most important, ade yang comment kena buat warna yang sedap mata memandang kan3 ? hehe .. yelaa ~ insyaALLAH, dengan izin ALLAH, nanti aku test buat .. tapi tak sekarang kot sebab adik aku sibuk nak tolong aku edit2 jugak .. walaweyhh, bikin spoil ..

tomorrow aku akan start mengedit2 blog nie .. ntah cantik, ntah tak .. tak tahu laa .. tengok laa idea adik aku pulak ..dia pon kata just nak tolong2 .. huhu :) apapo, thnks sebab bagi pendapat .. sayang korang ! :)

NOTE : just doakan yang terbaik untuk blog aku nanti .. *peace

p/s : pening jugak nie .. macam hadapi masalah negara .. ewahh ! warna ape laa nie ? :/

1 comment:

ehem !
cuba try comment sikit :)