Thursday, February 2, 2012

terukir di bintang :)

*namamu terukir di bintang*

ayoyo ! tittle entry aku kali nie poyo nya ! gelii !! buwekkk :p haha .. aku yang taip nie pon geli, ini kan korang yang membaca kan ? fuhh ! bawak bersabar ~ nak baldi ? nahh !

haha ! warna PINK ! awww ~ 

actually, nie TIADA kaitan dengan sapa2 sama ada yang masuh hidup mahupun yang telah meninggal dunia .. wee ~ dengan si dia ? err ~ no comment ! 


so, TERUKIR DI BINTANG merupakan lagu yang PALING aku minati di saat ini .. ayat macam nak buat karangan dah kan ? tu laa, time sekolah dulu main2, buat karangan malas lagi buat homework .. tau copy paste jerk ! hah, now, nak rindu2 sekolah pulak aku nie .. puihh ! 

by the way, nie video siap dengan lirik lagi .. by yuna ! best !! sebelum dengar, PAUSE kan lagu dekat blog nie ? kat bawah sekali ! just click button pause ! hehe :) click button yang paling KIRI sekali .. kalau tak nanti, korang pening2 lalat nak dengar lagu yang mana .. tak dapat hayati .. hehe


adesss ~ aku sudah jatuh cinta dengan ini lagu maa .. lirik dia menyayat hati .. ewaahh ~ so, korang just perlu klik then dengar lagu tu, tapi JANGAN nyanyi ! nanti hujan :p hehe :) *peace dekat sapa laa aku nak bagi lagu nie ye ? lagu 6th sense feat saujana yang tittle dia ''penerang hati'' tu aku dah bagi dekat orang .. lagu nie nak share2 dengan sapa ye ? kan orang kata, kegembiraan perlu dikongsi ~ so, nak kongsi jugak lagu nie .. weee ~~

NOTE : aku suka + minat dan segala +++ lagi laa lagu nie .. hehe :) new song from YUNA :)

9 comments:

  1. terukir di bintang, tak mungkin hilang. . .hehe. ntah betol ke x aku nyanyi ni..

    ReplyDelete
  2. @kaito kidd- salam ukhuwah juge .. wee ~
    @yuyu ashari- betol laa tu .. suke3 ! hehe

    ReplyDelete
  3. lagu terukir di bintang memang best! :)

    ReplyDelete
  4. yups2 !! sangat best ! weee ~~

    ReplyDelete
  5. best lagu nie...done follow you..pink juga kew...uhhu

    ReplyDelete
  6. hehe ! best kn3 ! PINK ?! of couse .. weee ~ :)

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)