Wednesday, February 29, 2012

special date

hye semua .. hari nie nak update sikit jerk sebelum nak sambung cerpen mengarut yang aku buat kan .. hari nie date special gila kan .. 29 Februari 2012, 4 tahun sekali jerk tu .. tapi kesian jugak yang sambut birthday hari nie kan .. rasanya, orang yang wish birthday dia mesti jarang2 kan .. agaknya laa kalau orang wish dekat dia, mesti dia rasa macam nak terbang, terbang dan terus terbang ..

apepon semoga 1 sejarah manis macam coklat dapat dicipta untuk hari yang bertarikh 29 februari 2012 ! mood tengah happy gila nie .. hehe :)


chaw ! aku nak makan dulu

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)