Wednesday, February 1, 2012

pink ?! awww ~

ehem ~ Assalamualaikum ! :) arghh, mood rajin nak update blog .. hehe by the way, malam2 buta semalam tak sempat nak update blog .. aku just layan facebook .. entah kenapa, semalam rasa tak sedap hati .. takut + seram gile lepas aku update status nie kat muka buku aku ..

''keputusan SPM ..ya ALLAH ya tuhanku, Kau perkenankanlah doa kami ya ALLAH .. berikanlah kami keputusan yang paling cemerlang ya ALLAH :'( setidak-tidaknya, berikanlah kami keputusan yang terbaik''

serius !  tak sedap hati aku semalam lepas update status nie ..yang like tu majoriti mesti sebaya dengan aku .. haha :D sampai 50 lebih like .. takpe laa, doa dan aminkan sama2 .. mudah-mudahan segala yang kita usahakan akan mendatangkan hasil setimpal dengan apa yang kita buat .. amin3 !

*saja amik gambar nie*

maybe jugak risau sebab lain .. takkan laa sebab dia ? hehe .. *gatal lupakan2 ! by the way .. semalam aku boleh pulak nak edit2 hah blog nie .. tengah rajin laa katakan, ehem ! padahal nak hilangkan rasa takut aku nie .. and inilah hasilnya, macam yang korang tengah tengok !


ayoyo ! pink ?! OMG !! haha :D and aku pun still tak percaya aku punya blog warna PINK ! oops ! untuk pengetahuan korang2 semua, aku nie kurang sikit minat warna pink .. bagi aku warna nie macam menggedik tak tentu pasal .. but, tu dulu ! now, aku hormat warna nie .. aku pun TAK NAK laa benci warna nie .. orang tua2 ada kata, mula2 benci, lama2 jatuh cinta kan ? ada jugak kot2 dapat husband yang SANGAT2 meminati warna pink nie .. makkkkk !! aduhainya ponn ~  bayangkan ~~




*sambil membayangkan aku yang tengah pakai baju nie*

pehh ! serba pink, start dari pelamin sampai ke hantaran + baju sekali .. ayoyo ! takpe laa, kalau dah jodoh dapat husband macam tu .. aku just doa and tawakal jerk .. yang lain tuhan dah tentukan .. JODOH, PERTEMUAN, AJAL, MAUT semua kat tangan ALLAH kan .. kita hanya mampu merancang kan ? 

okay ! aku rasa macam dah jauh lari topik nie .. apa bab2 kahwin masuk nie ..haisyhh ! maklumlaa, orang dah umur 18 nie kan, kena laa faham .. makin matang + dewasa .. hehe :) untuk adik2 bawah 18 tak boleh lagi, pergi belajar dulu .. haha :D sebenarnya, dapat mood PINK nie dari sorang member aku yang mungkin minat warna pink .. bukan mungkin , memang actually .. :p lagu pun jiwang kan ? haha :D jangan tanya !!

NOTE : aku pun pelik macam mana sampai bab2 kahwin nie .. :p

4 comments:

  1. umur 18 DAN ke bawah ni tak leh fikir pasal kawin lagi..hehe~ :P

    ReplyDelete
  2. xboleh lagi ehh ? hehe .. ingat umur 18 dah boleh .. :)

    ReplyDelete
  3. pinkpinkpink !!! saye pon suke pink :)

    ReplyDelete
  4. ayoyo ! ramai minat pink ! hehe .. :D

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)