Friday, February 3, 2012

mimpi buruk !! :(

ehem2 ! hye hye there ! saja speaking, lama tak belajar english, rindu menyelubungi diriku .. ketika aku mengupdate entry baru nie, angin yang sepoi2 bahasa telah menyapa tubuhku .. rasa bagai di alam maya ! hah ! macam2 keluar .. hehe :)

so, aku kena amik mood menyesal + sedih + takot dan segala bagai mood yang pelik lagi .. bukan suka2 ukeyhh ! entry kali nie ada kaitan dengan semua tu .. huhu


petang tadi kan hujan, kat tempat aku laa, tempat korang aku tak tahu hujan ke tak sebab  aku bukan TUKANG KAJI CUACA tu .. aku hanya seorang PENGANGGUR yang sedang cuba membiasakan diri melakukan tugasan2 rumah sebelum bergelar isteri orang .. ewahh ~ *mood gatal sampai

 masa tu, mesti pening kan nak fikir tema apa .. hmm ~

ukeyhh ! nampak gaya dah lari jauhhhh sangat ! back to topic ---> petang tadi hujan taw, so aku mengambil keputusan untuk tidur .. best woo ~ rumah pun tak bising :) ayah aku kerja, mak aku pergi yasin, adik aku yang kecil pergi sekolah and adik aku lagi sorang tu download lagu .. aku tidur ! hooraay ! 


tanpa gangguan .. aku pun dah cakap dengan ''si dia'' agar tak message aku .. aku nak tidur .. dia pon lepas balik semayang jumaat tak message aku pun .. :) boleh pulak aku mimpi masa tu .. yes ! MIMPI BURUK !! sebelum aku tidur nie pon, aku dengan ''si dia'' dah memang gaduh laa .. PUNCA ? ehem ~ aku laa .. awww ~ haha :D aku kan ''nakal sikit''


nasihat aku pada pembaca2 aku yang baik2 + cun2 + handsome2 nie supaya jangan nakal ukeyhh ! :) so, aku mimpi masa tu aku keluar dengan member baik aku tau ! kitaorang pergi kluang mall .. hehe :) jalan sama2 .. konon nak makan KFC ! (dah kempunan sebulan tak makan KFC, sampai bawak2 ke mimpi) time jalan2 tu, aku ada dapat message dari member aku yang lain (lelaki), dia kata ''si dia'' aku tengah sakit kritikal .. woo ~ what the hell ?! seram woo ~ 

sekali aku tengok, ''si dia'' aku dah bagi message banyak kali .. and aku tak perasan even satu text daripada dia .. masa tu macam2 perasaan ada , menyesal + takot + seram + nak menangis .. arghhh !! aku tak sempat mintak maap lagi .. hah kau ! nak sangat kan .. PADAN MUKA AKU ! text last dia ada kata nak aku datang tengok dia, takut tak sempat ! oo makkk aiii ! :( jangan laa macam tu ..

so, sepanjang perjalanan aku dengan member aku, aku sedih gile ! :'( member aku pun tak cakap pape, just senyap jerk .. aku tepon ''si dia'' banyak kali and dia tak angkat even 1 call dari aku .. aku text ? hmm ~ hampehh ! jangan harap dia balas .. ya ALLAH, jangan laa Kau amik nyawa dia, aku banyak buat salah kat dia ..huhu :( nangis woo aku kat kluang mall tu .. masa tu macam ada function apa ntah ! and orang ramai sangat, so, diorang tak berapa notice yang aku nangis :') hehe .. maluu laa kalau orang nampak ..

sekali, ada text dari ''si dia'' .. wahh! berbunga laa jugak hati nie .. hehe :) sekali kakak dia .. :( alaa ~ nak dia .. dalam mimpi tu, akak dia ada cakap somthing, tapi aku lupa laa .. hehe *sory mimpi aku nie macam pelik sikit .. ''si dia'' aku yang sakit boleh ada dekat kluang mall .. ukeyyhh ! think logic .. maybe dia memang nak jumpa aku sebab akak dia bagitahu aku kat sana .. so, jelas .. muka dia pucat :( dia lemah sangat :( awakkk !! kenapa macam tu ?! kenapa tak cakap awak ada sakit ?! menyesal woo ~ aku tahu selama nie aku tak pernah happy kan dia .. :( even sekali pun, maybe laa .. sory !  and !!! aku terus SEDAR .. ya ALLAH, leganya ! just mimpi .. 



syukur alhamdulilah, aku still ada kesempatan untuk mintak maap kat dia .. ya ALLAH, thnks untuk mimpi tu .. ada hikmahnya, bangun tidur, aku terus text and mintak maap kat dia .. macam nak nangis woo ~ *bukan macam, memang* aku tahu aku banyak buat salah kat dia .. sory ! aku takde niat nak buat macam tu .. lepas aku text dia, aku mintak maap semua, dia boleh kata dia pun takot .. aikk ? aku takde cite pun kat dia pasal mimpi aku .. aku just kata dia tinggalkan aku jerk .. 



fine ! aku faham ! dia kata ''cubit paha kiri, paha kanan pun terasa'' haha :D ALLAH hai .. macam nak kena tembak jerk dengan aku .. geram aku ! main2 pulak dahh ! at least, perasaan takut aku tu hilang laa jugak .. weee ~

NOTE : even nie just mimpi, tapi banyak iktibar yang aku amik .. untuk ''si dia'' aku mintak maap tak dapat happy kan dia .. aku pun bukan perfect mana untuk happy kan orang .. SORY ! 

4 comments:

  1. Just be yourself~~ :)

    Saya pun pernah mimpi seram..hehe :P

    ReplyDelete
  2. hehe .. seram woo mimpi nie ! 1 pgjran mybe .. hehe :)

    ReplyDelete
  3. kadang2 mimpi tu jadi kenyataan (;

    ReplyDelete
  4. ayoyo ! xnk3 !! huhu .. bia die kekal sebagai mmpi buruk ! :(

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)