Sunday, February 19, 2012

jom jadi orang first

ehem2 ~ hye guys ..hari nie late sikit laa kan update blog .. aduhainya pon .. so, hari nie rasa macam tak banyak benda laa nak share ..hari nie kat tempat aku hujan lebat gila, dengan petir lagi .. syukur alhamdulilah laa, hujan rahmat .. tape serius ! aku memang takut gila dengan kilat nie .. bunyi dia kuat ! line brodband masa tu paham2 laa kan .. tahap kelajuan dia macam mana .. fuhh ! F1 pon menang :p

sebelum hujan tadi, aku just usha2 blog follower2 aku nie hah .. alala ! lawa nya blog korang .. macam2 colour kan .. warna hijau, pink, purple, hitam, coklat .. macam2 lagu aku dengar .. ada yang lagu sedih, lagu happy, lagu orang tengah putus cinta .. entry ? serius ! terbaikk ~ :) *thumbs up !



so, aku just nak share pasal SHOUTBOX aku .. alaa ~ kat belah kanan korang tu, hah ! nampak tak ? kalau tak nampak, hmm ~ memang nak dekat laa tu :p actually, dulu aku tak minat sangat dengan shoutbox nie .. aku rasa kalau takde shoutbox pon aku boleh tarik follower .. tapi ! ada yang comment and tanya aku kenapa tak letak shoutbox ? bila fikir2 balik .. yes ! maybe aku perlukan shoutbox nie, maybe untuk follower2 aku or sape2 jerk comment pape pasal blog aku .. maklum laa, blog aku tak sehebat blog2 korang kan :( *sedar diri

thanks laa pada yang bagi2 pendapat tu .. by the way, jom jadi orang first yang tulis dekat shoutbox aku .. pendapat korang or maybe ada yang nak tinggalkan link korang bagi aku follow .. yes ! aku cuba untuk skodeng2 blog korang tu ye .. smile :)

NOTE : mood rajin update blog ^_^

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)