Monday, February 13, 2012

happy blogging !

ehem ~ mendung pulak dah ! jangan laa hujan .. kung tak pasal2, tak sempat aku nak update new entry nie hah .. hujan2 nie kan, faham2 laa .. line sangat laju  perlahan .. agak2 nya kalau siput dekat sebelah pun lagi laju .. aduhainya ponn ! sabar jerk laa .. so, today 13 Februari 2012, ala saja bagitahu .. siap colour kan lagikan .. biar kasi mentioned sikit ! nampak terang , jelas dan nyata ! :)

sama ada korang perasan, update blog nie macam ada musim tau .. seyes ! tak tahu laa kalau korang tak perasan sebab aku bukan 24 jam dengan korang kan .. sini jap, aku kasi explain sikit ! buka minda luas2 and jom pikir !





  • kalau laa tengah awal2 tahun, nak masuk new year laa kononnya, semua entry2 KEBANYAKANNYA pasal new year .. rata2 bila aku baca semua mesti cakap ''aku nak wish happy new year laa kat korang'' ada juga yang cakap ''apa azam baru korang'' dan macam2 lagi laa .. kan3 ?


  • kalau nak cuti sekolah tu, semua bloggers tengah buzy laa taip pasal cuti sekolah .. ada yang tengah bercuti, ada yang tengah buat homework (untuk student sekolah laa) .. huhu 

  • kalau ada sambutan maulidurasul, rata2 semua nak ucap selamat menyambut maulidurasul .. *nice !


  • nak masuk sekolah, semua wish selamat pulang ke sekolah, tak kurang jugak yang taip entry kata ''alamakk ! homework tak siap'' ada juga yang cakap ''yahoo ! nak sekolah da'' ALLAH hai .. sweet aku baca .. tiba2 rindu zaman sekolah :(

  • nie esok ! 14 Februari 2012, semua tahu tambah dekat kalendar pon ada tulis VALENTINE DAY .. semua tengah sibuk buat entry .. macam tittle tau, contoh ! ''said no to valentine day'' aku just doakan orang yang taip tu akan buat macam yang ditaip .. jangan cakap tak serupa bikin kan :p

apapon, standard laa kan ? aku pun macam tu jugak .. mostly, bloggers nie akan ikut peredaran masa kan, kalau tengah new year takkan nak ucap selamat bercuti .. kalau ada yang macam tu, hah ! somthing ting tong laa dekat korang .. haha :D by the way, happy blogging guys !

NOTE : baru kata jangan hujan, dah hujan da .. takpe laa, hujan rahmat :)

1 comment:

  1. standardla tu..hehe..tapi yg last tu jgn dibuat ye~~


    p/s:dah klik iklan nuffnang awak~~ :D

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)