Wednesday, February 1, 2012

takot ! :(

fuhh, nak update blog cepat2 nie .. takot ! sebelum tu, hye hye semua .. rindu korang semua even hampir hari2 aku mengupdate blog nie .. aku sebenarnya nak share 1 story tau dengan korang .. huhu dan aku mengambil keputusan yang rasanya memang patot aku buat .. *peace


so, macam biasa ! habit aku malam2 buta adalah megupdate blog .. sambil2 tu aku buka laa ''muka buku'' aku kan .. update blog malam2 nie banyak idea datang .. hehe :) apa yang aku tulis tu ikhlas dari hati .. kalau petang2 tu, ade jerk yang kacaw .. adik aku laa, orang ketuk laa .. macam2 laa .. malam nie tenang ~ semua orang tidur .. :) aku pun update dengan hati yang tenang .. wee ~~

konon semalam pun aku nak asteroid tu .. aceceyhh, aku nie bukan betul pon .. haha :D asteroid tu boleh dilihat pada pukul 3 pagi .. hmm ~ aku tak heran pasal asteroid tu actually, maybe sebab habit aku yang suka layan laman sosial aku malam2 buta buatkan aku terdorong nak tengok benda tu .. :)

*sekadar hiasan*

pukul 3 pagi, aku pun memberanikan diri tengok kat tingkap bilik aku .. mana laa asteroid nie .. haha :D takde ponn ! tipuuu !! gggrrr ~ apa lagi, aku sambung layan laman sosial aku nie .. ingat ! aku just tengok daripada tingkap tu, tingkap tak buka pon .. takott ! :)


bukan lagu penakut by yuna ok ! :p nie aku yang takot .. hehe :) so, kononnya aku nak update status dekat ''muka buku'' aku laa .. ayat dia macam nie .. 'DETIK 3 PAGI ~'  sebelum tu aku like dulu status2 orang nie .. hehe :) so, lepas aku nak post jerk kan, lappy aku shut down sendiri .. aduhainya ponn ! apa nie , aku tekan apa pulakk .. dalam hati ya ALLAH, jantung da macam2 bunyi da ..

aku pun apa lagi, terus tarik brodband aku, konon nak tidu laa, takut benor da nie hah ! terus letak lappy atas meja .. tapi tak tidur lagi, main game kat handphone kejap .. hehe otak dah fikir bukan2 dah nie .. hehe :) seramm ~


nasib aku BERANI + kuat .. ewahhh ~ hehe .. sekali lappy aku tu boleh on balik ! makk aiii .. terus tutup lampu bilik, buka lampu tidur, terus tidur dengan aman ~ haha :D takot woo ~ lappy tu boleh on balik ..


terus tidur beb ! hehe .. bila aku cerita kat parents aku, diorang kata ''time kita pagi, alam dia malam, time kita malam, alam dia pagi'' mak aii ! sentap !! so, aku amik keputusan untuk tak on9 pagi2 buta lagi .. on9 tu memang laa, tapi still ade had dia .. haha :D patut laa dulu si dia aku marah kalau on9 pagi2 nie .. hehe :) amik kau ! dapat iktibar terus .. hehe :) thnks laa and sory dulu tak pernah dengar nasihat ! :)

NOTE : something yang berlaku mungkin akan menjadi pengajaran untuk kita semua .. *smile :)

4 comments:

  1. haha ! seram ~~ xnk on9 smpai 3 pagi lagi .. hehe

    ReplyDelete
  2. you, kalau you nak tau, i la yg maen off n on lappy you. hihihihahahaha !

    ReplyDelete
  3. laa u ke .. i seram tau u buat i cmnie .. lepas nie boleh laa i on9 sampai pg2 bute ye .. hehe

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)