Friday, February 17, 2012

background baru + kepala dijahit

ehem2 ! hye korang ! sebelum aku mula berceloteh, izinkan aku untuk menjadi tukang kaji cuaca untuk seketika .. saat ini, kluang, Johor hampir hujan .. tinggal tunggu masa untuk awan mengeluarkan air :) automatik, line brodband aku saat ini sangat, sangat dan sangat laju macam siput ! by the way, hari nie aku nak share 2 cerita tau dengan korang .. jom terjah !

sediakan payung sebelum hujan :p

first story ~~
     seperti yang hangat diperkatakan 2 hari yang lalu, aku tengah keliru nak tukar blog nie jadi warna apa .. setelah korang2 semua bagi pendapat, and JENG3 !! aku telah memilih BLUE sebagai tema untuk kali ini .. don't worry warna2 yang korang cadangkan tu semua cantik2 .. aku prefer warna nie sebab nie warna favourite aku .. hehe :) warna nie pun great kan ? mendamaikan tak ? header aku tak buat pun :( tahu nak buat tapi takda idea .. uwaa :'( lagipun ramai yang suggest warna nie .. next time ingatkan aku untuk buat warna PURPLE dengan HIJAU pulak ukeyh guys ! once again, thanks untuk korang yang comment2 tu .. jasa korang amat2 dihargai :)


nahh ! present untuk korang .. saja amik warna biru nie, bukak laa :)

tak nak present ? nahh ! lolipop pulak .. hehe :)


saja pilih lagu terukir di bintang by yuna .. minat gila lagu nie :) ada makna yang tersirat tau .. tak percaya test laa dengar :) 

second story ~~
     hari nie 17 FEBRUARI 2012 maka genaplah setahun .. ewahh ! chop ! bukan hubungan aku dengan 'dia' yang aku nak share dekat sini .. setahun yang lalu, 17 FEBRUARI 2011, aku telah mengalami kecedaraan ye guys di kepala .. akibatnya ? yes, macam yang aku jangka .. kepala aku kena jahit TUJUH JAHITAN ! haha :D great ! nak berdarah time tengah khusyuk aku belajar chemistry .. hehe :) *untuk pengetahuan, class aku dulu agak2 malas nak masuk class chemistry* injured nie actually masa aku dalam perjalanan ke sekolah, well ! niat suci tu nak pergi sekolah .. aku boleh terjatuh dalam bus and kepala aku kena dekat pintu bas :( sedihh !  masa aku kena jahit macam2 kena pantang, pendek kata macam ibu2 mengandung tu .. baru laa rasa jerit perih ibu melahirkan aku ..*ting tong jap *lepas dah bukak jahitan, da ok .. syukur alhamdulilah, aku tak hilang ingatan . :) classmate aku ?? saja laa kacau2 tanya aku ingat diorang tak .. sabar betul ! and now, totally baik .. :)

*sekadar hiasan*



disebabkan muka doktor tu handsome + comel , aku just control ayu untuk tak menangis masa dia letak bius ! aww ~ :'(

haha :D tulaa 2 story yang aku nak share actually .. bilik ingat balik pasal story yang kedua tu sangat kelakar tau ! seronok pon ada .. haha :D

NOTE : jaga laa kesihatan sebaik mungkin .. :)

2 comments:

  1. sakitnye kena jahit....ada tinggal parut???

    ReplyDelete
  2. singgah kat sini sambil follow.. :)

    entry yang menarik!!

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)