Saturday, January 7, 2012

sorry sayang :'(

ukeyhh ! entry kali nie more pada aku nak luahkan perasaan actually ..hari tu baru taip entry SAYANG AWAK SAYANG :') kan ? erm, today ! aku nak story pasal aku dan die ..



o0ps ! jangan salah paham ! aku dengan dia still 'ehem2' .. hehe :) but, entah laa .. hari nie, peperangan paling besar alaf 21 dah meletus .. BOOOMMM !!! 



nak dijadikan cerita, hari nie aku dengan dia boleh bergaduh .. macam bom nak meletus, masing2 luahkan perasaan .. dan seperti biasa , dia akan mengalah .. sory sayang ! :'( bukan saya tak nak mengalah .. tapi tak sempat mengalah .. huhu saya sayang awak ! dunia macam nak apa bila baca text dia yang berbunyi

''MALAM NIE, A* MINTAK 5 MINIT JERK .. BILA TIKA NAK TIDUR, TIKA PEJAM MATA .. AND TIKA TANYA DIRI TIKA SENDIRI .. NAK A* KE TAK DALAM HIDUP TIKA ? DO WHAT SHOULD YOU DO ! CUBA TIKA BAYANGKAN, BILA SATU HARI NANTI, TIBA2 A* TAKDE KAT DUNIA NIE .. ERM, A* HARAP SANGAT3 .. SEMOGA UMOR A* PENDEK .. AMIN ~ TIKA JAGA DIRI K .. I LUV U ! SALAM .. ''

ya ALLAH, dugaan apa datang lagi nie .. benda sikit actually .. pasal internet dengan sorang hamba ALLAH nie (lelaki, member aku) ..

  • aku tau, dari dulu dia memang tak suka aku member dengan budak laki nie .. apa boleh buat, dia member aku .. hmm ~ sory !! 
  • pasal internet pon satu hal .. aku dengan internet dah macam tak boleh dipisahkan .. dia marah lah jugak kalau aku active sangat dengan laman2 sosial nie, dengan FACEBOOK + TWITTER + BLOG .. dia ada baca chat aku .. hmm ~ aku tau aku salah .. sory sayang ! puas jugak aku fikir, macam mana time aku pergi PLKN nanti .. huhu
text kedua yang aku dapat  
       
'' SEMUA SALAH SAYA .. SAYA MEMANG TAK GUNA .. SELAGI SAYA HIDUP .. SAYA JUST MENYUSAHKAN ORANG2 YANG ADA DENGAN SAYA .. TERMASUK AWAK .. MAAF EA ! KALAU BOLEH, MALAM NIE JUGAK A* NAK MATI .. SEYES ! SAYA PENAT SANGAT3 ! SAYANG, JAGA DIRI EA .. MAAFKAN A* SEKALI LAGI .. AWAK BUKAN MURAH ! SAYA YANG BODOH .. IZINKAN SAYA MATI .. YA ALLAH .. <3 SEMUA ''

apa lagi nie .. serabut otak aku ! puas laa aku pujuk2 dia .. sayang, SAYA SAYANG AWAK laa .. 



aku paham .. dia tengah tak sihat and aku tau salah aku .. tapi janganlah cakap pasal mati .. kedang2 geram jugak kat buah hati aku sorang nie .. ee !! aku pun tak pernah salahkan dia .. sory untuk semua yang berlaku hari nie .. semua diluar jangkaan .. :(


hanya tu ungkapan time aku text dia .. 'DON'T LEAVE ME' .. hehe *gatal kejap masa tu*  time dia reply text aku pun, dia just cakap .. 'I WON'T' tau laa dia pandai kan .. huhu time trial SPMuntuk paper english pon dapat A .. huhu err ~ aku pon A kot .. haha ! tapi aku tak sehebat dia .. huhu 




sayang awak sangat2 laa TING TONG boys ! dah2, jangan fikir bukan2 ye .. hehe .. :) macam biasa, tiap kali gaduh, dia akan mengalah lalu mengeluarkan ayat2 yang boleh mencairkan aku seperti coklat .. :p


agaknya macam tu ke ek cairnya  ? hee~ entah laa .. 

apapon, doakan laa the best untuk 'si dia' aku nie .. jangan laa buat bukan2, ingat ALLAH sayang .. saya tau awak tengah serabut kan .. mulut jerk berani cakap .. o0ps ! tak bermakna saya cabar awak tau .. huh :(



hehe .. saja kot aku 'curi' petikan nie .. walau besar mana pon sayang kita kat seseorang .. kita kena ingat ALLAH yang dah bagi kita kesempatan untuk terus bernafas dekat dunia nie .. ingatlah sayang, ALLAH akan sentiasa ada .. janganlah buat tindakan macam tu, awak pandai ! malah lagi pandai dari saya .. ilmu awak pun kuat kan .. hehe :) fikirlah 

NOTE : ingatlah, ALLAH yang tentukan segalanya, jodoh, pertemuan, ajal dan maut .. 

p/s : untuk si die, janganlah cakap benda pelik2 lagi .. mengarut tak tentu pasal .. sayang awak laa TING TONG !! :p

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)