Monday, January 16, 2012

serammm ~~

salam .. hye semua ! hah ! jangan terkejut dengan perubahan blog aku sekarang nie .. actually, blog aku sedang diubah suai, digodam dan dikemaskini oleh akak sepupu aku .. haha ! nasib akak fida ada .. thanks sangat2 akak .. :) kita pon da blur sikit2 sebenarnya pasal blog nie .. hehe

thanks tau akak ! hehe :)

by the way, actually .. aku baru habis isi BORANG UPU FASA 2 punya .. ya ALLAH, sangat2 blur ! banyaknya course dia .. tak tahu nak pilih apa .. as science student , ehem2 .. (takde niat nak berlagak) of couse, family aku mangharapkan something yang SANGAT BAIK dari aku ! huhu .. :'( tapi, aku takde laa sepandai yang orang sangka .. macam orang2 selalu fikir, asal pelajar science jerk pandai kan ? TIDAAKKKK !!!! SAYA BANGKANG YANG ARIFF .. aku takde laa pandai macam tu .. result pon tak laa gempak sangat kan.. 

ada jugak laa adik2 junior yang tepon2 aku kan tanya senang ke tak .. hehe :) aku sendiri tak tahu nak cakap macam mana .. semuanya bergantung pada diri kita actually .. kalau kita rasa yang kita nak sesuatu tu macam coklat ke, kita mesti usaha kan .. mintak orang ke .. so, macam tu laa kita .. science nie subjek BERAT sikit .. hehe :) aku belajar pon naik ting tong jugak .. maybe sebab malas aku jugak .. yess ! aku sedar diri .. AKU SANGAT MALAS .. haha :D






time belajar aku boleh berGOSIP lagi .. haha ! standard laa perempuan kan .. tambah2 bila kelab2 GOSIP kat kelas aku tu da berkumpul .. orang2 nye ? sini aku kasi mentioned sikit ! 

  • NURUL AZZAH MASTURAH BINTI ABD RAHMAN
  • NUR SYAHIRAH BINTI ZAINUDDIN
  • NURUL HIDAYAH BINTI ASHARI
  • MAHIRA AQILAH BINTI AQD KARIM
dan sebagainya .. hehe diorang nie kira orang2 kuat laa ! tak lupa ! aku sekali ok .. hehe :) aku sentiasa sedar bahawa aku salah satu dari diorang .. kat surau pon boleh .. ya ALLAH .. haha ! tapi best aw .. hehe


back to our disscussion .. hehe :) aku sangat2 seram time isi borang nie aw .. seyes beb ! masa depan wooo ~ mahu tak goyang .. haha :D siap tepon makcik aku lagi, nasib ada parents yang men''support'' kan .. tak tahu nak amik apa, dengan result yang kadang2 turun, naik, naik, turun .. errr~~

apapon, lepas member aku (dayah) share blog seorang akak nie .. aku rasa macam okay laa .. kalau tak dapat, tak payah nak meraung2 bagai .. hehe takde rezeki laa tu .. ALLAH dah tetapkan yang terbaik untuk kita kan .. mana tau tak dapat kat dalam negara nie, kena pegi oversea ke .. hah !!


dah kena naik flight nak pergi sini pulak dah .. UNIVERSITY OXFORD .. haha ! bagi aku , insyaALLAH .. ada rezeki, ade laa .. just berdoa and tawakal jerk .. apapon, aku wish GOOD LUCK untuk korang semua ye ! *peace perasaan seram aku nie still ada nie .. haha ! ya ALLAH, bagi laa yang terbaik untuk aku .. aminn ~ harap apa yang aku pilih tu semua tepat laa .. huhu takott !!

NOTE : kita hanya mampu merancang, dan ALLAH yang akan tentukan segalanya ! sekarang, kita just doa and tawakal jerk laa .. mudah-mudahan ada rezeki untuk kita semua .. aminn ~ >.<

5 comments:

  1. haha..adoi..u mention kt sini syg??haha..bkn pe gosip tu sume secare tidak lgsung mnambh pngetahuan am..haha..btw,hope yg terbaik untuk kita semua..insyaallah amin...university oxford..tunggu kdatangan kami!!hahaha...<3

    ReplyDelete
  2. haha ! menambah pgtahuan kan3 ? hehe .. :) amin3 ! insyaALLAh, naik seram jugak ni yunk ! hehe .. universty OXFORD ! wooo ~~ haha

    ReplyDelete
  3. w0w , is dat my name yg paling ab0ve ?? w0ah .. u kejam sayangg ! hahaa ~ definitely yess , we want t0 gain m0re kn0wledge rite ? ehem ~ =p

    ReplyDelete
  4. did u mention me dear ? haha !
    terharu ! :P

    ReplyDelete
  5. haha .. betul laa tu guys ! menambah pgetahuan kan .. ngee ~~ :) haha ! terharukn kne mentioned ! hehe .. ^^

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)