Wednesday, January 4, 2012

sayang awak sayang ! :')


ukeyhh .. assalamualaikum .. :) tiba2 aku rajin pulak nak menaip kan malam2 nie .. hehe actually, fikiran tengah kacau sangat .. sangat2 serabut ! :( aku rindu kat die ! sangat2 rindu ..
WARNING !! ENTRY KALI INI AGAK2 AKAN BUAT KORANG GELI + MENYAMPAH + BOSAN .. AGAK2 BOSAN TAKPAYAH BACE LAA YE .. AKU DAH WARNING .. :P 
SORY ! CERITA AKU KALI NIE TAK MACAM CERITA TENTANG DHIA YANG KORANG TENGOK 2 .. hehe :)


tadi text dengan dia .. entah laa, kebelakangan nie, kitaorang banyak kali gaduh .. dia kata tu buat kitaorang makin sayang .. entahlaa, aku pun tak tahu .. aku tahu dia setia dengan aku, tapi entah laa, seyes ! aku susah nak percaya dia .. sory awak ! :(


saya pon sayang awak laa .. serius ! kita jangan laa gaduh2 lagi ye .. penat sangat ! saya tahu awak kecewa kan dengan saya .. sory awak ! :( apepon , saya happy dapat kenal dengan awak .. actually, saya suka gaduh dengan awak tau ! saya suka cara awak pujok saya  .. and paling saya GERAM, awak sangat suka panggil saya TOING .. sabar jerk laa ! ingat saya ting tong macam awak ke hah ?! :p


awak juga suka message 24 jam .. pelik betul laa ! tak tahu ke tengah kemas rumah ke apa ? tiap kali saya tak reply text awak, awak takkan marah, sebaliknya awak akan text ''RINDU KAMOO SAYANG'' .. :) awak, saya terharu ! :'( and tiap kali tu jugak, saya akan terus reply text awak .. hehe ~ gatal kan saya .. takpe laa, gatal sikit jerk .. :)


awak tahu tak, 7 bulan saya tak couple dengan sape2 .. tapi awak da buka hati saya untuk terima awak ! haha ! *ayat poyo !* tak sangka kita boleh couple kan ? awak suka main SUMPAH2 tau .. kadang2 geram jugak, kalu sumpah makan diri macam mana ?

ukeyhh ! nahh ! saya bagi hati saya siap dengan kunci lagi dekat awak .. awak simpan baik2 tau .. sebenarnya awak pencuri ! SAYA BENCI AWAK !!! suka2 jerk amik hati orang kan .. tapi sekarang, tak payah curik2, saya bagi lagi .. awak simpan baik2 tau .. saya sayang awak ! <3


sayang awak jugak laa .. saya tak nak dengar dah awak main sumpah lagi tau .. pelik betul .. asal gaduh sikit, nak buat ikrar .. ayat mesti macam nie ''SAYA M****** A****A*** BERSUMPAH YANG SAYA SAYANG AWAK '' dan ayat tu jugak laa yang dah buat aku cair ! hehe cair macam coklat ! aww ~~ :)


hmm ~ aku memang nak pergi PLKN nie, dalam masa yang sama, risau nak tinggalkan awak sayang .. hukhuk :'( 3 bulan tu, awak tu pelik banyak .. tak message bape hari da macam nak apa .. telepon laa, call me back laa .. haha ! serius ! awak sangat pelik laa sayang .. :p apapon, awak doakan yang terbaik untuk saya tau ..


saya pegang janji awak tau ! dah, lepas nie tak payah gaduh2 lagi tau .. saya penat laa awak .. tapi, gaduh kita kelakarkan .. tak puas taw gaduh, awak mesti kenakan saya .. panggil TOING laa .. dasar TING TONG ! haha .. :p hey, buang gambar saya kat frame dalam bilik awak .. family awak semua dah tau pasal kita .. malu tau tak .. :')


apapon, kita doa jerk laa ye .. ada jodoh, ada laa .. hehe *mood gatal aku dah sampai* kalau takde jodoh, tak pelah, life must go on kan3 ? setakat nie, saya sayang awak jerk ! haha ! :DD peduli apa aku orang nak cakap apa .. biarlaa .. awak, nanti nak KFC tau .. awak taknak makan takpe, saya nak .. :p


saya nak mintak maap kalau ada buat salah kat awk .. ehh, bukan kalau .. hehe saya tahu saya banyak buat salah kat awak, soryy ! :( satu benda yang patot awak tahu, awak tak pernah kongkong saya .. serius ! kadang2 rasa macam single .. hehe :) once again, sory ! awak selalu speaking kan .. tau laa awak pandai ! :p


saya doakan yang terbaik untuk awak laa honey ! sayang awak ! haha :p


ukeyhh ! lagu penerang hati untuk awak .. hehe sory, tergatal sikit malam nie, awak tidur awal sangat laa .. takpe, maybe awak penat kot .. take care taw ! :) sayang awak laa budak ! :p awak pun kena sayang saya sebelum saya sepak awak .. haha ! o0ps, sory ! terganas pulak dahh .. kantoii .. chill dulu ! :)

NOTE : sory ! entry kali nie agak2 poyo .. haha ! tiba2 teringat kat dia laa ..
p/s : SAYANG AWAK SANGAT2 :') terharu tak ? haha ! kalau tak terharu pon kena terharu sebelum saya sepak awak .. :p

1 comment:

ehem !
cuba try comment sikit :)