Friday, January 13, 2012

miss you mom ! :'(



kenapa pulak laa selamat balik kampung pulak nie ye ? haha :D actually, mak aku yang tercinta dan amat2 disayangi dah balik kampung hari nie .. huhu mak aku just balik sorang jerk, ayah aku nak hantar sampai kampung taknak pulak kan .. hehe :) tak pelaa mak, ape yang terbaik sudah laa .. sebelum tu, ehem2 ~~ tak nampak ke, blog aku sudah berwajah baru ! PINK !! haha .. :p impossible !! gambar tak boleh tukar laa, line sangat ''LAJU'', ada time nanti aku tukar ..



tiba2, rindu pulak nak dengar mak membebel nie .. hehe :) maklum laa, seorang ibu takkan pernah terlepas dengan perbuatan nie kot ! membebek dan terus membebel .. seyes ! kadang2 dengar pon macam dah panas telinga .. tapi, bila fikir2 balik .. ada ke seorang ibu yang nak kan perkara yang tak baik berlaku ka anak dia ? takde kan ? kalau ada, tu binatang yang bertopengkan manusia ! huhh !!



tapi aku tak pernah kesah, mak nak marah, marah laa mak .. cuma, ada laa sikit terPANAS kan .. hehe :) lumrah laa tu .. aku pon bukan sempurna mana kan .. hei, tak sampai berapa jam mak pergi, aku dah rindu ! gediknya laa hai .. haha ! macam tak biasa kena tinggal pulak kan .. maybe, selama kena tinggal tu, aku pergi sekolah, so, tak berapa rasa sangat .. nie, seharian aku kat rumah, jadi SUNYI pulak rumah nie .. mak !! RINDUU !!! awwww ~


jom2 !! doakan ibubapa kita, diorang tak pernah merungut pun layan kerenah kita kan .. huhu THANKS MOM ! muuuaahh ! :*



saja aku amik kata2 nie, selagi diorang masih ada .. HARGAILAH DIORANG, SAYANGI DIORANG macam mana diorang sayang kita masa kecik2 dulu .. diorang jaga BAGAI MENATANG MINYAK YANG PENUH .. ewahhh ~ peribahasa2 pulak kat sini .. hehe sayang mak ! mak sangat best ! sangat spoting ! hehe


apapon, SAYA SAYANG MAK SAYA ! semoga mak selamat dalam perjalanan pergi dan balik .. i'm gonna miss you mom ! ngee ~~

NOTE : hargailah mereka selagi mereka masih ada .. note untuk diriku dan semua orang ! >.<

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)