Sunday, January 29, 2012

lolipop :)



aik ? lolipop untuk sapa nie ? hehe .. :) baca2 !


soryy ! aikk ? nak mintak maaf kat siapa pulak nie ye .. hehe :) firstly, entry ini khusus untuk someone  untuk orang2 yang bakal dinyatakan nanti .. (diorang nak jadi DIVA katanya)

so, sejak kebelakangan nie, always jugak gaduh dengan ''dia'' .. dah pening dah aku .. biarlah, hidup aku bukan total bergantung dekat dia .. sukati dia laa .. tak payah sibuk sangat nak jaga hati orang, baik jaga hati PARENTS dan ORANG2 YANG DISAYANGI .. kan3 ? hehe .. hati diorang lagi penting ! penting sangat ! aku pun dah malas dah nak handle benda2 remeh nie laa .. malas nak kusut2 kan kepala .. :p sory ! saya malas dah nak pujuk awak, biar laa awak .. pandai2 awak laa .. nanti rasalah saya takde 3 bulan nak pergi PLKN ..


okay ! cukup ! entry nie bukan untuk jiwang2 segala bagai laa ..puihhh ! aku pun gurl yang jiwang2 nie .. awww ~ haha :D so, kalau korang ada baca entry aku yang lepas, pasal BUAH-BUAHAN YANG MENGGAMBARKAN SIFAT ANDA, ada rasa terkena tak ? haha ! :D sory2 ! ada jugak laa yang inbox aku kat facebook, yang comment bila aku post entry tu .. semua nya macam geram + panas + terbakar agaknya ye .. kelakar laa korang nie .. SORY ! satu word yang mudah untuk aku cakap .. hehe NATY TATAMI dan HAJAR ABDUL JALAL sory guys ! (tu nama facebook diorang)

aku pun actually baru jugak kenal2 macam .. kat facebook jugak .. haha ! nahh guys, something untuk korang !


dah ! tak payah sentap2 .. pergi main jauh2 sana ! haha :D satu untuk NATY TATAMI dan satu lagi untuk HAJAR ABDUL JALAL .. hehe :) *peace

ayoyo ! dah bagi lolipop, siap bagi present lagi tau ! jangan sentap2 ye sayang2 semua .. haha ! :D

NOTE : kelakar gila bila ada yang terkena, ingatkan takde yang terkena .. rupanya ramai laa hai .. haha :D btw, sory ! >.<

4 comments:

  1. grrrr !!! naseb baik lolipop tu nampak sedap :P neway...Nazaty Akmar...hehehe :))

    ReplyDelete
  2. nazaty akmar ! :) hehe .. nk ke ? amik2 .. haha ! sedap tuu ..

    ReplyDelete
  3. zaza nur iman .. alolo ! amik laa, siap ade present tu .. hehe

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)