Tuesday, January 17, 2012

KAU PLAYBOY !

hye korang ! so, hari nie aku nak bercerita atau dengan kata lain .. aku nak MENGUMPAT ! arghh .. peduli apa aku .. serius ! aku sangat2 geram dengan dia nie .. ukeyhh, aku kenalkan dia as ''MAMAT PANDAI'' okay ? :)

sesuai dengan nama yang aku bagi tadi .. MAMAT PANDAI .. yes ! dia SANGAT2 pandai .. sekolah pon bukan sekolah biasa, sekolah pandai laa .. hehe :) dia sebaya dengan aku .. 18 tahun ! memiliki seorang akak yang sangat baik ! dia pon diberi macam2 kelebihan , salah satu nya pandai mengAYAT perempuan .. SANGAT PANDAI .. dengan kebolehan yang dia ada, pandai main gitar, dia gunaka taktik tu untuk memikat semua wanita2 inginkan kasih sayang dan perhatian agaknya .. huhu dia gunakan cara tu untuk pikat hati wanita2 secara perlahan2 .. awww ~ sangat sweet !


dia sangat2 romantik tau .. pendapat aku ! wanita2 yang dah dekat dengan dia, da rapat dengan dia, CONFORM jatuh cinta .. haha :D serius weyhh ! aku tak tipu .. dia pon package cukup apa .. PANDAI, ROMANTIK, SWEET segala2 nya laa .. haha dah pandai main gitar .. suka buat suprise tau .. untuk laa yang dapat dia .. hehe


dia pon pandai tau ! dia amik class science tulen .. :) addmath dia memang A laa .. haha ! :D serius beb ! aku tak tipu .. dia memang minat subjek tu, tapi dia lemah biology .. standard laa kan , ada kekurangan and ada kelemahan .. dia nie anak yatim piatu :'( first time kenal pon macam sedih tau .. dia pon baik ! aku nie pulak memang suka mamat2 yang pandai main gitar nie .. haha ! :D macam biasa, aku pun TERgelincir laa .. maka, jatuh cinta padanya !  haha :D



masa birthday aku, dia boleh main gitar pulak dah ! haha .. lagi laa aku suka kan .. CHOPP ! itu dulu ye .. kenangan bengong yang pernah aku cipta dengan dia .. ternyata dia merupakan seorang PLAYBOY terkenal .. haha ! what the hell laa bro ! nasib laa aku sedar benda nie awal, sempat laa aku mengelak dan terus mengelak .. hehe


ramai laa yang jadi mangsa pada MAMAT PANDAI nie .. dia couple dengan someone tu, then biarkan macam tu jerk .. bila agak2 dia da bosan laa .. tak message, tak contact ..macam layang2 yang terputus talinya .. ewahh ~~ peribahasa dah masuk .. hehe dia biar kan macam tu jerk .. lelaki jenis apa macam tu .. oh, i see ! dia couple dengan seorang girl nie and dalam masa yang sama couple dengan budak lain jugak .. alalala~ sweet nya drama kau .. apa jenis orang kau nie .. huhh ! PUIHH !


kau dah mainkan hati ramai orang ! stop !! cukop !! kau tak penat ke hah ?! sedar2 laa diri kau tu .. menyampah betul aku .. haisyhh ! kau dah buat ramai perempuan menangis sebab kau ! fine !! kau kata apa , kau sakit ? yes ! aku percaya !! akak kau cakap kau sakit .. kau pulak cakap tinggal tunggu masa nak mati ? OH MY GOD ! tu semua kerja tuhan laa hoii ! kesian laa weyh , now taktik kau .. update blog kau and suruh orang yang KONON nya kau sayang tu baca ? alalaa~~ sukanya aku tengok hai .. better kau pergi dari hidup aku ye !


aku pon taknak cipta memori dengan kau lagi, tapi akak kau rapat dengan aku .. aduhaiii .. akak kau tu da lah baik .. jadi akak angkat aku pulak tu .. ya ALLAH, janganlah aku dengan adik dia .. taknak3 !! huhu .. kau mintak pulak nombor aku, tak pasal2 aku contact lagi dengan kau .. huhu tapi thanks ! now, rasa macam aku dah kenal sangat muka2 player ~ haha .. :p aku just nak kau berubah ! JANGAN MAINKAN PERASAAN ORANG .. kalaulah kau betul2 suka someone nanti, then dia mainkan kau macam mana kau mainkan perasaan orang2 yang pernah kau buat dulu, baru kau tahu langit tinggi ke rendah .. time tu, aku just ucapkan tahniah untuk kau ! haha :p

NOTE : dunia nie macam putaran roda, kadang2 kat atas and kadang2 kita kat bawah .. setiap perbuatan yang kita lakukan, akan dapat balasan sama ada baik atau buruk ~ ingat lah ALLAH banyak2

p/s : aku mintak maap kat kau dari hujung rambut sampai hujung kaki, tapi aku mohon .. kau jangan masuk hidup aku lagi .. and stop mainkan orang ! *peace

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)