Sunday, January 15, 2012

blur !!

hye hye semua ! sihat ?? ehem ~ setelah lama tak mengupdate blog nie .. da 2 hari tak silap .. hehe :)  tak bukak BLOG ! rindu kau blog ! haha :D blog nie rindu tak kat aku ek ? hmm ~ (ting tong sikit malam nie)

kata 'I MISS YOU' ini ditujukan khas oleh aku untuk blog ini ye .. helo ! jangan salah faham .. aku tau kat otak masing2 ingat aku nak kata kat ''ehem2'' aku kan ..maklum laa, entry aku sekarang terkenal dengan entry orang yang sedang hangat bercinta .. puiihh ! hehe :) dia ? of couse laa, hari2 aku rindu .. haha ! :D 


perghh ! serius ! lama dah aku tak makan ..  huhu masa tengah tengok2 gambar, ternampak gambar nie .. nak makan KFC ! :'( huhu .. by the way, kat otak aku sekarang ligat memikirkan hadiah untuk aku bagi kat ''ehem2'' aku nie ! maklum laa, birthday dia da nak dekat .. ikot memang malas aku nak bagi .. o0ps ! hehe .. sory awak ! haha .. :D sape nak belanja aku KFC nie .. huhhh !


aku mengambil keputusan untuk wish kat sini jerk ..HAPPY BIRTHDAY AWAK ! semoga panjang umur , dimurahkan rezeki, smile always :) and semoga berbahagia di samping saya  family tersayang .. hehe :) package da benda tu, ada kek, hadiah dengan belon ! haha .. :D ukeyhh apa aku wish kat sini, kira berani tau, kat public lagi nie .. haha ! well ! aku memang ''BERANI'' haha ! (berani laa sangat kan)


haha ! kejam sangat ke aku nie ? hehe .. aku tetap akan wish tapi agak2 BLUR .. huhu ! cukop laa just wish sayang ! hehe .. nantikan jerk laa apa yang akan aku bagi nanti .. huhu

NOTE : still blur and makin blur ! 

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)