Monday, January 2, 2012

happy new year guys !


ukeyhh ! rasa tak lambat lagi untuk aku wish selamat menyambut tahun baru 2012 .. pejam celik, pejam celik .. aduhai ! kejap jerk kan .. kalau dulu time awal tahun 2011 rasa macam lambat jerk .. hmm ! dunia sekarang .. so, umurku kini telah mencecah 18 tahun .. NO MORE sweet seventeen .. :( NO MORE sekolah2 nie .. tapi MORE kepada PLKN .. haha ! :DD


yes ! entah siri ke berapa laa weyh ! hope biar laa yang kedua .. jangan laa yang ketiga .. amin3 ! doakan ! :) 


azam ?? alhamdulilah .. tahun lepas punya settle .. hehe untuk tahun nie ? aku cuba untuk jadi insan yang lebih berguna, lebih baik .. dalam erti kata lain, berubah kearah kebaikan .. insyaALLAH, biar pengalaman dan peristiwa yang berlaku akan lebih buat aku matang dan lebih mengenal siapa aku .. yups ! biar laa orang nak cakap apa, kita tetap kita dan kita akan sentiasa ada hak untuk terus berubah .. PENGALAMAN MEMATANGKAN KITA ! yeahh !! :)



ukeyhh ! stop lagu kat sebelah tu .. layan lagu KENANGAN TERINDAH nie kejap .. hehe serius ! teringat zaman sekolah (2011), time hari guru, kitaorang satu kelas enjoy gila nyanyi lagu nie .. hehe bestt ! biarlah segala yang terjadi pada tahun 2011 jadi satu kenangan yang terindah .. hehe layann ~~


aku juga harap biarlah aku akan ditetapkan iman untuk terus menutup aurat .. amin3 !! maklumlah, macam2 boleh jadikan.. kehidupan baru jerk nak bermula sebenarnya, wish me luck ! :) biar aku dikurniakan kawan2 yang boleh bimbing aku ke arah kebaikan .. 


SPONGEBOB ! serius ! aku suka giler cartoon nie .. aku suka patrick ! haha .. die sangat bengong kan ? tapi dia dengan spongebob bestfriend ! happy jerk aku tengok .. so, untuk member2 aku .. ingat ye, even kita maybe akan jarang jumpa, susah nak contact, hope, friendship kita akan kekal sampai bila2 ukeyh ! nanti janganlah sombong .. text aku pon taknak ! benci3 !! haha .. :D 

bersyukur gila dapat member dengan korang .. SETIAP SAAT ADA KENANGAN yang kita buat secara sedar atau tidak .. hehe whatever laa ! apa pun, tahun 2011, bessttt !!!! 

so, aku nak minta maap sangat3, andainya sepanjang tahun2 lepas aku ada terKECIK kan hati korang, terSAKETkan ke pape laa .. kita mula hidup baru dengan semangat yang baru ok .. kosong2 laa nie ye .. hehe (macam hari raya AidilFitri pulak dahh entry kali nie) .. by the way, goodluck and happy new year guys !  :)

NOTE : thanks untuk orang yang aku sayang yang telah 'mengubah' blog aku nie .. MISS kamoo laa sayang .. hey2 ! bukan pakwe ukeyhh, hehe .. chill ~

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)