Thursday, January 5, 2012

alalala~ sweetnye :)


Assalamualaikum .. :) jawab2 !! sebelum tu, izinkan aku untuk 'mencuri' masa korang ye and untuk melarikan diri daripada tajuk untuk seketika .. hehe ..indahnya kalau aku dapat menutup aurat sesempurna yang mungkinkan ?


*peace !



*saja ambil pictures nie, maklumlah .. aku kan suka warna biru .. hehe err~ nie warna biru kan ? haha ! :DD sejak tak sekolah nie, warna pon macam tak kenal da ! o0ps !! bukan BUTA WARNA ukeyhh .. alaa korang nie, aku nak gurau jerk kot .. :p

da2, back to basic, untuk pakaian muslimah nie, entry akan datang .. nantikan !! haha :DD berbalik pada topik perbincangan kita ..


alamakk !! aku 'ter'curi gambar orang .. sory NURUL AZZAH MASTURAH BINTI ABD RAHMAN .. hehe :) aku saja ambil pictures nie .. sebabnya, kalau korang teliti betul2 ada lesung 'batu' kat pipi die kan .. haha ! :p peduli apa aku, biarlah aku nak cakap lesung batu ke, lesung pipit ke .. aku punya entry, aku punya suka laa .. hehe selama aku member dengan dia, seingat aku, sekalipon aku tak tegur betapa 'manis' nya lesung batu 2 .. wekk !! geli laa weyh aku taip nie.. haha ! :D

* Sekadar gambar hiasan

tittle aku nie, aku nak bercerita khusus pasal coklat ! rumah aku pun dah penuh dengan coklat actually .. maklum baru balik langkawi kan .. hehe


perghh ! sedap laa weyh .. strawberry + coklat .. nyum2 ! kat cameron highlands banyak kan ? 


makin cair, macam makin sedap pulak da aku tengok .. gggrrr ~


jom laa kita cuci2 mata melihat coklat nie .. asyik sungguh .. hehe :)



*tayang sudu .. hehe 

sedap nye .. aku tak tahu kenapa dengan diri aku yang memang minat gile dengan coklat nie .. huhh ! bahaya kot kalau makan selalu, boleh kena kencing manis ! 






ukeyhh ! time tengok2 gambar kek kat google nie kan, aku terpaku dengan kek coklat kat bawah nie .. macam pernah tengok .. hehe :)



dapat da ! hehe  .. someone pernah  bagi pictures tu .. haha ! siap edit lagi kan .. takpe2, time tu aku terima dengan redhanya.. tunggu time awak ye EN SYAHID AKMAL .. siap letak gambar sos lagi kan .. huhh ! sabar betul, by the way .. aku nie seorang yang sangat baik dan aku hargai pemberian dia .. aku 'sanggup' jadikan gambar yang dia edit nie sebagai PROFILE PICTURES kat facebook aku .. tapi time birthday aku jerk .. :p





aku rasa better aku stop kat sini kan .. aku dah macam nak makan lappy nie, geram tengok kek nie ! huhh !! sapa laa nak belanja aku nie .. hehe pendapat aku ? err ~ perempuan maybe agak sinonim dengan coklat, maybe ada juga gurlz kat luar sana yang tak minat dengan coklat .. tapi 2 diorang .. bagi aku COKLAT dan AKU TAKBOLEH DIPISAHKAN .. hehe 

NOTE : bagi aku, makan hari2 pon tak muak .. hehe peace ! :)

No comments:

Post a Comment

ehem !
cuba try comment sikit :)