Monday, January 30, 2012

AJL ? dah jangka dah !


yes ! even aku tahu aku telah pun terlambat untuk mengupdate entry baru, aku tetap mempunyai niat yang suci + murni + ikhlas + tulus ini .. ewahh ~ ayat poyo pulak dah keluar .. hehe :) by the way, macam yang semua tahu 29-1-2012 tu tarikh keramat .. keramat laa sangat padahal tak pon, time nie laa artis2 ternama semua bergayan sakan .. kalau tengok kat BLUE CARPET tu, aduhai nye ponnn ~~ macam2 gaya .. jom2, terjah kejap !


ayoyo ! yuna, macam2 style tudung dah dia pakai .. 


no comment !

even aku memakai heel, tapi yang macam liyana nie .. err ~~ tunggu kahwin kot .. :D

awi rafael !! aww ~ *cukupla sekadar satu gambar lelaki, takot tergoda*

macam tulaa hai, macam2 baju .. apepon, congrate to HAFIZ AF7 sebab menang sekaligus mengondol vokal terbaik .. :)

even persembahan die sangat2 simple, pandangan aku laa .. tapi maybe rezeki dia kan malam tu ..lagu dia pon ok laa ! tahniah !! BEGITULAH AWAN NANO NANO NANO NANO ~~ teringat johan raja lawak sebenarnya :D


3 suara ! ok laa number 2 .. :) diorang lawa baju purple malam tu . sheila hamzah lawa ! like3 !! 


tetap dengan awesome dia ! faizal tahir .. number 3, by the way .. memang dah agak dia akan menang salah satu anugerah nie .. hehe :) siap api2 .. tema air ke api nie ? err ~


persembahan terbaik ! sebab ada remy ishak kot .. haha :D siap peluk2 segala bagai hah .. jadi music box lagi, ala2 patung tu .. :)

total semuanya, ukeyhh and not bad .. dengan tema air yang diorang gunakan, semua awesome ! :) aku nie kritik2 dah macam juri pulak da .. haha 

NOTE : even orang yang aku support kalah, YUNA :( ini tidak adil, tidak adil untukku .. hehe tapi ok laa juara2 nya, memang dah jangka da ..  :p

2 comments:

  1. Tak tgk AJL, tapi dah tgk persembahan Alyah kat youtube..hehe~ :)

    ReplyDelete
  2. hehe .. siap peluk2 kan3 ?? :)

    ReplyDelete

ehem !
cuba try comment sikit :)